Cum slăbește nepoata Reginei Elisabeta pentru nunta sa? Iată cum arăta acum câțiva ani!

Cum nunta va avea loc anul acesta, în toamnă, Prințesa Eugenie, ca orice altă mireasă nerăbdătoare, se pregătește intens pentru ziua cea mare. Iar în topul listei de ”to to” până la nuntă se găsește, desigur, slăbitul. Așa se face că Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a pus cap la cap un plan prin care va ajunge la silueta dorită.

Înainte și acum câteva zile, la anunțul logodnei

Vorbind cu Harper`s Bazaar despre ziua cea mare, Prințesa Eugenie a mărturisit că s-a apucat deja de sport și că antrenamentul în parc e nelipsit din rutina ei zilnică, chiar dacă presupune trezitul la 6:45. ”Merg în parc de la 7 la 8 dimineața. Fac circuite, pe care le iubesc căci sunt rapide: flotări, genuflexiuni cu săritură, fandări, tot pachetul. E mult mai bine, căci nu pot să alerg prea mult timp. Ori merg alături de cea mai bună prietenă la o sală de fitness numai pentru femei, numită Grace Belgravia”, a declarat viitoarea mireasă.

Așa arată Grace Belgravia, sala de fitness în care se antrenează Prințesa Eugenie

Eugenie are un program sportiv riguros, dar nu uită nici de alimentația sănătoasă, având o dietă corespunzătoare. Chris Wharton, personal trainerul cu care a lucrat în ultimii doi ani, a mărturisit că Eugenie n-a optat pentru vreo dietă drastică pentru a ajunge la kilogramele din prezent și nici nu o va face, căci își dorește o transformare naturală și sănătoasă. ”A mizat pe un mix de antrenamente de forță și rezistență pentru a câștiga un tonus muscular și forță. Și-a reevaluat dieta, adăugând preparate care eliberează zahărul într-un mod lent, precum broccoli. E clar că Eugenie și-a îmbunătățit forma fizică în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Arată foarte bine. (…) Cea mai bună soluție pentru ea e să aibă o dietă slabă în calorii. Oricine vrea să slăbească trebuie mai întâi să schimbe alimentația, consumând mai puține calorii decât arde”, a declarat Chris Wharton.

Așa arăta în 2014.

Meg Smith, un alt personal trainer renumit, a dezvăluit cum ar putea arăta un antrenament de gen circuit la care apelează Prințesa Eugenie: ”Fiind o prințesă foarte ocupată, îmi închipui că n-are foarte mult timp la dispoziție pentru sesiuni îndelungate și dureroase în sala de fitness, așa că circuitele vor face minuni pentru ea”. Iată cum slăbește Prințesa Eugenie pentru nuntă!

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA