Cum trebuie Meghan Markle să gestioneze relaţia toxică pe care o are cu rudele ei? Psihologii îi dau sfaturi!

24 iulie, 2018
Her Majesty Hosts The Final Queen's Young Leaders Awards Ceremony jpeg

În acest an, Meghan Markle a avut foarte multe probleme cu familia ei, cauzate de nunta cu Prinţul Harry. Ducesa de Sussex a fost atacată, pe rând, de fratele ei vitreg, de tatăl ei şi de sora ei vitregă, care au avut declaraţii acide şi la adresa familiei regale britanice.

image

După ce săptămâna trecută au apărut informaţii potrivit cărora Meghan Markle va merge singură, fără soţul ei, în SUA în această vară, acum psihologii americani îi dau sfaturi şi o învaţă cum ar trebui să gestioneze relaţia tensionată pe care o are cu rudele ei toxice.

Jurnaliştii de la Huffington Post au vorbit cu mai mulţi terapeuţi, iar aceştia sunt de părere că, în primul rând, Ducesa de Sussex ar trebui să fie în continuare precaută şi să nu facă declaraţii în presă pe această temă.

„Persoanele care au un comportament toxic nu se pot schimba. Dacă sunt drăguţe cu tine, înseamnă că vor cumva să te manipuleze. Nu cred că Meghan a rupt legătura cu tatăl ei şi cu celelalte rupe pentru a-i răni pe ei, ci pentru a se proteja pe ea. Probabil că ea ştie că trebuie să fie iubită necondiţionat de familie, fără a fi manipulată şi fără a fi scoasă ca ţap ispăşitor pentru toate problemele“, a spus pentru sursa citată Sherrie Campbell, un psiholog din Cailfornia.

image

Marie Land, psiholog din Washington, este de părere că Meghan Markle ar trebui să pună nişte condiţii clare dacă va dori să reia legătura cu familia ei. În cazul în care va merge în SUA în această vară pentru a se întâlni cu tatăl ei, Ducesa de Sussex trebuie să îi spună acestuia că, dacă vor apărea în presă detalii despre întâlnirea lor, aceasta va fi ultima dată când el îşi va mai vedea fata.

„Este bine să ne maturizăm şi să realizăm că a ne îndepărta de rude poate fi un lucru bun. Deşi este greu, trebuie să o facem, pentru a putea avea propria viaţă şi a trăi după propriile reguli. Acest lucru trebuie să se întâmple mai ales dacă avem rude toxice, care judecă orice mişcare pe care o facem. Trebuie să ne detaşăm de ele“, afirmă şi Carrie Barron, un psihiatru din Texas.

Potrivit unui alt terapeut din SUA, Meghan Markle ar trebui să îşi ţină aproape rudele care i-au fost mereu alături. Un exemplu este Doria Ragland, mama ei. Aceasta a înţeles şi a accepta toate deciziile pe care Ducesa de Sussex le-a luat şi nu a făcut declaraţii publice care i-ar putea afecta reputaţia. Mai mult decât atât, Doria a arătat întotdeauna că o respectă pe Meghan, iar acest lucru a fost reciproc.

image

Psihologii din Statele Unite mai spun că toate atacurile pe care familia Markle le-a lansat asupra Ducesei de Sussex nu fac decât să o apropie pe aceasta şi mai mult de familia regală britanică şi să o îndepărteze de familia lor.Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg