Cum va comemora familia regală doi ani de la moartea Reginei Elisabeta. Dezvăluirile unui fost angajat

4 septembrie, 2024

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, în urmă cu doi ani, în timp ce se afla la iubita ei reședință regală scoțiană, Balmoral.

Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg

Cât de multe s-au întâmplat de atunci! După moartea suveranei longevive, au avut loc multe schimbări, chiar răsturnări de situație.

Conform protocolului regal, imediat după ce monarhul a murit, s-a scandat ”Trăiască Regele”. Însă Charles, chiar în al doilea an de domnie, a întâmpinat probleme colosale: el însuși a fost diagnosticat cu cancer, în timp ce nora sa preferată și viitoarea regină a primit același diagnostic neașteptat, după o operație abdominală complicată.

Duminică, este 8 septembrie și se împlinesc doi ani de la decesul reginei Elisabeta, suverana care a domnit 70 de ani pe tronul britanic.

Un fost majordom regal a dezvăluit cum crede că Familia Regală va marca în zilele următoare a doua comemorare de la moartea Reginei Elisabeta.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, a spus că familia regală va merge în formulă completă la Balmoral, pentru a marca ziua de comemorare „în privat”.

Paul Burrell   profimedia 0717874996 jpg

Martorul a dezvăluit Slingo: „Pe 8 septembrie, ne vom aminti cu toții de regină. Mi se pare fascinant că s-a stins la Balmoral, locul atât de drag sufletului său, reședința de vară scoțiană de care o legau atâtea amintiri, refugiul pe care l-a prețuit alături de Prințul Philip și unde copiii au copilărit. Mai mult ca sigur, va exista o cină de comemorare în cinstea ei, iar Regele Charles probabil că va ține un toast în amintirea ei. 70 de ani înseamnă ceva, suverana a domnit cu înțelepciune și a ajuns să sărbătorească Jubileul de Platină. Cred că toată familia va fi acolo pentru a marca asta în privat.”

Burrell a adăugat că „timpul s-a oprit” pentru familia regală la Balmoral, iar amintirea regretatei regine se află la fiecare colț.”

Conform tradiției regale, regele și regina s-au deconectat în august la Balmoral, iar în vizită au venit și cei mai importanți membri regali, inclusiv Prințul și Prințesa de Wales.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg