Cum va fi sărbătorită Prinţesa Charlotte la grădiniţă, dar şi la palat

2 mai, 2018
printesa charlotte jpeg

Astăzi, cel de-al doilea copil al Ducilor de Cambridge, prinţesa Charlotte, a împlinit 3 ani, iar micuţa este sărbătorită de către părinţi, dar şi la grădiniţă. Astăzi, Kate Middleton şi prinţul William au decis să rupă tradiţia de a elibera câte un portret oficial la fiecare aniversare a copiilor lor, considerând că vor să le protejeze intimitatea, aşa că Palatul Kesington a distribuit, în mod atipic, o fotografie mai veche cu prinţesa, imagine realizată în prima ei zi de grădiniţă.

Primele zile de grădiniţă.

"Îi dorim o a treia zi de naştere fericită Prinţesei Charlotte - vă mulţumim tuturor pentru mesajele minunate!", a fost mesajul transmis de reprezentanţii de la palat, pe Instagram. Atenţia prinţului William şi a lui Kate se va îndrepta către prinţesa Charlotte de ziua ei de naştere. Chiar dacă au un bebeluş de doar 10 zile acasă, cuplul s-a ocupat ca prinţesa să fie sărbătorită cu dragoste şi cu multe cadouri. Iar ei nu sunt singurii care organizează ceva special pentru Charlotte, micuţa fiind sărbătorită şi la grădiniţa Nursery Willcocks. În mod normal, copiii de la grădiniţă primesc de ziua lor un tort pe care îl împart cu colegii, aşa că acest lucru se va întâmpla şi în cazul micuţei Charlotte.

Iar petrecerea va continua şi acasă. Aşa cum fac în cazul evenimentelor importante din familie, ducii vor marca ziua de naştere a prinţesei Charlotte în mod privat. William şi Kate au organizat o mică petrecere la Palatul Kensington, doar cu apropiaţii. Anul trecut, Kate a vorbit despre cea de-a doua aniversare a lui Charlotte, dezvăluind că fiica ei a cântat şi ea "La mulţi ani", împreună cu invitaţii de la petrecere. Atunci Palatul Kensington marca ocazia prin eliberarea unui portret oficial al fetiţei. Charlotte a fost fotografiat în casa familiei din Norfolk, purtând un cardigan galben drăguţ şi cu o fundiţă bleumarin în păr.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG