Cum va fi vizita Prințului Harry cu Meghan Markle în Columbia? Vor ajunge în trei orașe

14 august, 2024

Spre sfârșitul acestei săptămâni, Prințul Harry și Meghan Markle vor face un turneu „regal” în Columbia, după cel de acum câteva luni, în Nigeria.

Prințul Harry și Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Zilele acestea, Prințul Harry și Meghan Markle își finalizează, fără îndoială, itinerariile și își pun la punct lista de bagaje, în așteptarea celui de-al doilea turneu internațional al anului. La sfârșitul acestei săptămâni, cuplul va merge în Columbia, la invitația vicepreședintelui țării, Francia Márquez.

În această perioadă, ei vor avea "o ocazie excepțională de a dialoga cu bătrâni, tineri și femei care întruchipează aspirațiile și vocile columbienilor... și de a ilumina rolul Columbiei ca far al culturii și inovației", a declarat Márquez. „În plus față de aceste interacțiuni semnificative, Ducele și Ducesa vor experimenta patrimoniul bogat al Columbiei”.

Această excursie vine imediat după călătoria celor doi în Nigeria în urmă cu trei luni, în timpul căreia ducesa a vorbit despre dorința sa de a se reconecta la originile sale africane.  Vizita a fost un succes de PR pentru Prințul Harry și Meghan Markle, care au încercat în mod constant să se rebranduiască și să își schimbe imaginea publică. Într-adevăr, se pare că eforturile lor au dat roade în Nigeria, la scurt timp după vizita lor, cuplul a fost invitat să efectueze o călătorie similară în Ghana. „Există deja o mulțime de discuții și entuziasm în Ghana, toată lumea este atât de dornică ca Harry și Meghan să vină și să experimenteze cultura", a declarat pentru Mirror o sursă, care a descris turneul din Nigeria drept un "triumf".

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că echipa Prințului Harry și a lui Meghan Markle a ales să accepte această ultimă invitație în Columbia, unde cuplul va vizita trei orașe - Bogota, Cartagena și Cali - în timp ce se vor întâlni cu localnicii și oficialii.

Țara sud-americană are, de asemenea, o legătură istorică cu familia regală britanică: Regele Charles, Regina Camilla și Sophie, ducesa de Edinburgh, au vizitat-o cu toții în ultimii ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG