Cum vor arăta Kate Middleton, Meghan Markle şi Prinţul Harry la 60 de ani?

5 septembrie, 2018
HM The Queen Attends Trooping The Colour jpeg

Kate are 36 de ani, în timp ce cumnata ei a împlinit, în luna august, 37. Ambele ducese sunt nişte femei frumoase, admirate de o lume întreagă pentru stilul lor vestimentar elegant. Ce se va întâmpla, însă, peste ani, când cele două soţii de prinţi vor fi trecut de prima tinereţe? Când vor depăşi, de exemplu, pragul de 60 de ani?

image

Mulţumită unei tehnologii dezvoltate de chirurgul estetician Julian De Silva, denumită Future Face, am putea primi răspunsul la această întrebare. Este vorba despre o tehnologie de facial mapping, care poate prezice cum vom arăta la bătrâneţe, luând în calcul felul în care se schimbă, peste ani, anumite trăsături faciale.

Acum şi la 60 de ani

Prelucrând chipurile a trei membri ai familiei regale britanice, Kate, Meghan şi Harry, doctorul De Silva a tras următoarele concluzii: "Meghan Markle a ieşit cel mai bine în aceste preziceri. Genele, tenul măsliniu şi alegerile sănătoase pe care le-a făcut în viaţă arată că va îmbătrâni cel mai bine dintre persoanele celebre pe care le-am testat."

image

Sunt şanse mari ca şi Kate să înainteze în vârstă cu graţie, însă genele ei nu sunt la fel de bune ca ale frumoasei americance.

image

Cât despre Prinţul Harry, pe măsură ce se va apropia de vârsta de 60 de ani şi o va depăşi, acesta va începe să arate din ce în ce mai mult ca tatăl său, Prinţul Charles.Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}