Cum vrea regina Elisabeta să îl apropie pe Harry. Ce legătură are fetiţa prinţului, Lilibet, cu asta

7 martie, 2022
3 regina9 jpg jpeg

Regina are o dorinţă neîmplinită: „îşi doreşte să o vadă pe Lilibet „Lili” Diana în persoană, susţine un expert regal şi face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple.

Fiica lui Harry şi a lui Meghan s-a născut în iunie anul trecut la un spital din Santa Barbara. Deoarece încă nu a călătorit în Marea Britanie, regina nu a avut şansa să o întâlnească până acum.

Expertul Brian Hoey susţine că femeia în vârstă de 95 de ani este dornică să-şi cunoască cel de-al 11-lea strănepot.

stanga
dreapta
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg
2 regina elisabeta jpg jpeg
7 regina7 jpg jpeg
3 regina9 jpg jpeg
7 regina10 jpg jpeg

Întrebat dacă crede că va avea loc în cele din urmă o întâlnire între Lili şi Regina, el a spus pentru Express.co.uk: „Am auzit de la oamenii pe care îi cunosc din familia regală că şi-ar dori cu disperare să vadă copilul”.

„Cred că i-ar plăcea, mă întreb dacă acest lucru se va întâmpla, mi-ar plăcea să cred că da”.

Specialistul are convingerea că această întâlnire ar putea avea un impact puternic şi asupra publicului. Întrebat dacă această reuniune dintre Sussex şi regina ar putea remedia ruptura, Hoey a spus: „Da, ar fi ceva”.

Referitor la tensiunile dintre Sussex şi familie, el a mai spus: „Oricum, poate lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât credem noi din exterior. Sunt absolut sigur că regina nu are niciun sentiment de dezaprobare faţă de Harry şi Meghan, deloc. Cu siguranţă i-ar primi înapoi dacă ar veni”.

Atât Regina, cât şi Ducele de Sussex şi-au exprimat public afecţiunea şi respectul unul faţă de celălalt de mai multe ori în ultimele luni. În declaraţiile publice emise de la începutul anului 2020 cu privire la faimosul cuplu, suverana a subliniat că Sussex vor rămâne întotdeauna membrii familiei sale.

Şi Meghan şi Harry au vorbit în diferite ocazii despre relaţia lor strânsă cu regina, inclusiv în timpul interviului lor revoluţionar cu Oprah Winfrey .

Prinţul Harry ,Meghan şi Archie s-au mutat în California în 2020. Atunci, ducele şi ducesa de Sussex au renunţat oficial la îndatoririle pe care le aveau în familia regală. Fiica lor s-a născut în iunie anul trecut, când se stabiliseră deja în Montecito.

Fetiţa a primit la naştere două nume importante, cu legături regale puternice. Primul, Lilibet, a fost inspirată de poreca folosită de regele George al V-lea pentru regina, când aceasta era copil, şi adoptată ulterior de soţul ei, Prinţul Philip. Al doilea nume, Diana, provine de la mama ducelui de Sussex, regretata Prinţesă de Wales.

Se crede că regina a avut, totuşi, şansa să o vadă pe Lilibet în timpul convorbirilor pe care Harry  şi Meghan le-au avut cu suverana, iar în curând o va putea strange şi în braţe.Recente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg