Prințul Hussein și Prințesa Rajwa ai Iordaniei, ultima ieșire publică înainte de-a deveni părinți

18 iulie, 2024

Prințul Hussein și Prințesa Rajwa ai Iordaniei au fost văzuți vizitând sediului unei companii recent premiate de Regele Abdullah.

Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita jpg

Agenda lui Hussein și a soției sale însărcinate, Rajwa, continuă în timp ce numărătoarea inversă pentru a deveni părinți pentru prima dată a început. La o lună după ce au participat la Jubileul de argint al Regelui Abdullah al II-lea, prinții moștenitori au reapărut în public pentru a-și consolida angajamentul față de copii, familie și sănătate mintală, aspecte care joacă un rol important în activitatea instituțională a Casei Regale hașemite. În timpul acestei ieșiri, nora Regelui Abdullah și a Reginei Rania, care așteaptă cu nerăbdare sosirea nepotului lor, a fost în centrul atenției datorită sarcinii sale avansate, iar emoția sa de a primi un cadou pentru copilul său nu a trecut neobservată.

Această ieșire, care se așteaptă să fie una dintre ultimele înainte de nașterea fiului ei, a avut loc la sediul Digitales din Amman. Această companie este dedicată creării de conținut digital care are un impact asupra problemelor sociale și producției de animație. Marca sa distinctivă este, de exemplu, „Saleem”, primul film de animație din Iordania, care spune povestea unui băiat care suferă de bullying și de șocul postbelic și se mută într-un oraș nou unde, datorită prietenilor săi, viața sa se va schimba pentru totdeauna. Această poveste emoționantă și plină de optimism a fost foarte bine primită de critici și de public deopotrivă. A fost proiectat la 14 festivaluri internaționale și a câștigat opt premii.

În timpul turului, pe lângă vizionarea facilităților și birourilor, Prințul Hussein și Prințesa Rajwa au putut să discute cu fondatorii companiei și să le împărtășească preocupările lor. Shadi Sharaiha și Cynthia Madanat Sharaiha le-au povestit despre inițiative precum Amal, platforma pe care au lansat-o pentru copiii cu traume psihologice.

Rajwa Al Saif, care a fost foarte atentă în timpul vizitei, a optat pentru o rochie largă cu mâneci lungi, într-o nuanță de camel, cu croială sub bust, pentru a-i fi cât mai lejeră. Ea a combinat-o cu accesorii roz: o geantă cu mâner, o brățară pe mâna stângă și balerini din satin cu o curea elastică. Nora Reginei Rania a Iordaniei a optat pentru una dintre tendințele sezonului și pentru confortul de care are nevoie în perioada sarcinii.

Unul dintre cele mai amuzante momente a fost când prințul și prințesa au primit un cadou pentru copilul lor. Ei au fost foarte încântați de cadou, o geantă tote cu imagini ale personajelor din „Saleem” pe ea. Rajwa a luat-o zâmbind, în timp ce Hussein studia amuzat desenele.



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg