Cuplul regal român a petrecut Paştele în Danemarca, vizitând-o şi pe Regina Margareta a II-a FOTO

1 mai, 2019
3 majestatea sa margareta principele radu resedinta romaniei din copenhaga pranzul pascal 28 aprilie 2019 silviu matei agerpres f jpg jpeg

În timp ce Principesa Maria a sărbătorit Învierea la Arad, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au fost oaspeţii Casei Regale daneze.

După vizita oficială din Franţa, cuplul regal român a ajuns pe 26 aprilie în Danemarca. În Sâmbăta Mare, Majestatea Sa Margareta şi Aleteţa Sa Regală Principele Radu au fost primiţi la Castelul Fredensborg de către Regina Margareta a II-a a Danemarcei. Întâlnirea cuplului regal român cu suverana daneză a avut un caracter privat.

24 regina margareta a danemarcei majestatea sa margareta a romaniei jpg jpeg

Noaptea de Înviere i-a găsit pe Custodele Coroanei şi Principele Consort la Biserica Ortodoxă Română din Copenhaga. Alături de cuplul regal s-au aflat Alexandru Grădinar, ambasadorul României în Danemarca, diplomaţi ai ambasadei, precum şi reprezentanţi ai Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei.

26 margareta principele radu paste in danemarca copenhaga 5 jpg jpeg

Sfânta slujbă a Învierii a fost oficiată de Episcopul Macarie al Europei de Nord, alături de un sobor de preoţi ortodocşi români din Danemarca, la care au asistat un mare număr de membri ai comunităţii româneşti de acolo.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu s-au mai aflat alături de românii din Episcopia Europei de Nord în anul 2016, când au petrecut sărbătorile de Paşti în Suedia, la Stockholm.

39 majestatea sa margareta principele radu resedinta romaniei din copenhaga pranzul pascal 28 aprilie 2019 silviu matei agerpres e jpg jpeg

Duminică, 28 aprilie 2019, în prima zi de Paşti, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au luat parte la dejunul pascal oferit de ambasadorul României, în prezenţa Episcopului Macarie. (vezi galeria foto)

Foto: Silviu Matei ©AGERPRESRecente pe Ok! Magazine

meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg