Cuplul regal român a petrecut Paştele în Danemarca, vizitând-o şi pe Regina Margareta a II-a FOTO

1 mai, 2019
3 majestatea sa margareta principele radu resedinta romaniei din copenhaga pranzul pascal 28 aprilie 2019 silviu matei agerpres f jpg jpeg

În timp ce Principesa Maria a sărbătorit Învierea la Arad, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au fost oaspeţii Casei Regale daneze.

După vizita oficială din Franţa, cuplul regal român a ajuns pe 26 aprilie în Danemarca. În Sâmbăta Mare, Majestatea Sa Margareta şi Aleteţa Sa Regală Principele Radu au fost primiţi la Castelul Fredensborg de către Regina Margareta a II-a a Danemarcei. Întâlnirea cuplului regal român cu suverana daneză a avut un caracter privat.

24 regina margareta a danemarcei majestatea sa margareta a romaniei jpg jpeg

Noaptea de Înviere i-a găsit pe Custodele Coroanei şi Principele Consort la Biserica Ortodoxă Română din Copenhaga. Alături de cuplul regal s-au aflat Alexandru Grădinar, ambasadorul României în Danemarca, diplomaţi ai ambasadei, precum şi reprezentanţi ai Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei.

26 margareta principele radu paste in danemarca copenhaga 5 jpg jpeg

Sfânta slujbă a Învierii a fost oficiată de Episcopul Macarie al Europei de Nord, alături de un sobor de preoţi ortodocşi români din Danemarca, la care au asistat un mare număr de membri ai comunităţii româneşti de acolo.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu s-au mai aflat alături de românii din Episcopia Europei de Nord în anul 2016, când au petrecut sărbătorile de Paşti în Suedia, la Stockholm.

39 majestatea sa margareta principele radu resedinta romaniei din copenhaga pranzul pascal 28 aprilie 2019 silviu matei agerpres e jpg jpeg

Duminică, 28 aprilie 2019, în prima zi de Paşti, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au luat parte la dejunul pascal oferit de ambasadorul României, în prezenţa Episcopului Macarie. (vezi galeria foto)

Foto: Silviu Matei ©AGERPRES



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg