Curiosul caz al Primei Doamne din Coreea de Sud: Invitata lui Kate are 51 de ani și arată de 20!

22 noiembrie, 2023

Ocupați cu superbele picioare ale lui Kate Middleton, am pierdut din vedere un alt aspect demn de admirație, la vizita de stat din Anglia a Președintelui Yoon Suk Yeol și a Primei Doamne a Coreei de Sud Kim Keon Hee.

Kate Middleton si Prima Doamna a Coreei de Sud GettyImages 1794025018 jpg

Cei doi oaspeți au fost primiți de către Regele Charles și Regina Camilla, precum și de Prințul și Prințesa de Wales, la un dineu unde invitata sud-coreeană a uimit cu aspectul ei care sfidează timpul.

Fanii regali și-au exprimat șocul online după ce au descoperit că doamna Kim, fostă șefă a unei companii de planificare a evenimentelor artistice, are 51 de ani – și asta în condițiile în care soția președintelui arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără.

Îmbrăcată într-o haină lungă, de culoare gri, și accesorii în același ton, exceptând pantofii negri cu toc, Prima Doamnă a fost imaginea modestiei vestimentare, lăsând-o pe Kate Middleton să atragă toată atenția cu ținuta ei deosebit de elegantă, de un roșu vibrant, și cu vedere la picioarele tonifiate. Seara, la cina de gală, aceasta s-a schimbat într-o rochie de o eleganță simplă, neagră.

Un dermatolog citat de publicația Daily Mail a dezvăluit că „aspectul remarcabil care sfidează vârsta al doamnei Kim ar putea fi atribuit unei combinații de diferite tratamente cosmetice non-invazive”.

S-a sugerat, de asemenea, că aspectul radiant al Primei Doamne s-ar mai putea datora „machiajului minimalist” și unui regim strict de îngrijire a pielii.

„Pielea strălucitoare a Primei Doamne ar putea fi rezultatul unei rutine dedicate de îngrijire a pielii, care poate include tratamente faciale de calitate medicală și produse avansate de îngrijire a pielii. Pe lângă tratamentele profesionale, factorii legați de stilul de viață, cum ar fi o dietă echilibrată, exercițiile fizice regulate și hidratarea adecvată, contribuie în mod semnificativ la menținerea aspectului tineresc”, continuă specialistul citat de Daily Mail.

Charles și Camilla îi găzduiesc pe Yoon Suk Yeol și pe soția sa, Kim Keon Hee, pentru prima dată de la încoronarea regelui, în luna mai, aceasta fiind a doua vizită de stat găzduită de Charles din postura de rege.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg