Cuvintele neașteptate rostite de Harry după prima întâlnire cu Meghan!

22 mai, 2023

Prințul Harry „a fost în transă" după prima sa întâlnire cu Meghan Markle, femeia care i-a devenit soție și mama copiilor lui.

Meghan si Harry GettyImages 960534728 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle, ducesa de Sussex, s-au cunoscut în vara anului 2016. După ce și-au tot trimis mesaje în mediul online, cei doi au stabilit o primă întâlnire la Soho House din Londra. Acolo, au discutat "la o băutură (bere pentru el, un martini pentru ea)", potrivit autorilor cărții Finding Freedom, Omid Scobie și Carolyn Durand, care au scris în cartea lor: „Și-au pus unul altuia întrebări despre munca lor. (...) Niciunul dintre ei nu s-a atins de mâncare.

Erau, de asemenea, prea absorbiți în conversația lor și prea implicați unul despre celălalt, pentru a observa tapetul destul de grosolan cu fotografii cu părți intime ale femeilor care împodobeau pereții. Nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze".

Mai târziu, Prințul Harry i-a mărturisit unui prieten, potrivit dezvăluirilor făcute de în carte, părerea lui în câteva cuvinte despre Meghan Markle: „Wow. Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viața mea". Ducele de Sussex a luat rapid legătura cu Meghan Markle după întâlnirea lor, trimițându-i un mesaj în aceeași seară.

Cei doi scriitori au declarat: „Mesajele sale erau adesea scurte și pline de emoji, în special emoji-ul fantomă, pe care îl folosea adesea în loc de o față zâmbitoare. Din ce motiv? Nimeni nu știe. Dar Meghan a găsit metoda lui amuzantă și adorabilă".

„Cu siguranță nu a ascuns faptul că era cucerit. A vrut ca ea să știe că era foarte interesat", a adăugat un prieten al lui Meghan Markle. „Era ca și cum Harry era în transă", a spus un alt prieten. Prințul Harry a fost îndrăgostit, iar sentimentul a fost reciproc. „Imediat au devenit aproape obsedați unul de celălalt", le-a spus un prieten biografilor, notează express.co.uk

Meghan Markle și Prințul Harry au rememorat prima lor întâlnire romantică în timpul serialului lor Netflix „Harry & Meghan”, difuzat în decembrie 2022. Vorbind despre Harry, fosta actriță a spus: „Nu am avut nici o problemă: A fost atât de amuzant. Pur și simplu atât  de amuzant. Și asta era chestia, eram ca niște copii împreună".

Prințul Harry a adăugat: „Am avut o discuție grozavă timp de aproximativ o oră". Meghan Markle a dezvăluit că l-a sunat pe Harry "în acea seară", întrebându-l dacă vrea să "luăm cina" a doua zi. A doua lor întâlnire a avut loc în același loc și a confirmat certitudinile lui Harry cu privire la rolul pe care Meghan îl va juca în viața lui.

„Atunci mi-a venit ideea. 'Bine, această fată, această femeie este uimitoare, este tot ceea ce căutam. Și este atât de confortabilă și de relaxată în compania mea'", a spus el. La șase săptămâni după ce s-au întâlnit prima dată, Meghan și Harry au călătorit în Botswana, un loc apropiat de inima ducelui. 

Ulterior, în 2017, cei doi s-au logodit, Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle și, în mai 2018, cei doi s-au căsătorit la Capela St George din Windsor. Acum, Harry și Meghan locuiesc în Montecito, California. Ei au doi copii: Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lillibet, care își va sărbători a doua aniversare luna viitoare.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg