Cuvintele Prințesei Charlotte către Prințul George pentru a-i reaminti regulile

31 mai, 2023

Prințesa Charlotte a fost adesea surprinsă atrăgându-le atenția fraților ei la diferitele evenimente publice la care au participat, inclusiv Prințului George, fratele ei mai mare.

George și Charlotte jpg

A ține minte toate aspectele protocolului regal poate fi dificil, mai ales când ești în centrul atenției. Din fericire pentru Prințul George, în vârstă de nouă ani, o persoană pe care se poate baza pentru a-l ajuta este sora sa mai mică, Prințesa Charlotte.

Prințesa în vârstă de opt ani este adesea văzută atrăgându-i atenția fratelui ei la diferite ocazii regale majore, chiar și la funeraliile regretatei regine de anul trecut. Acolo, cei doi regali au putut să-și prezinte omagiile iubitei lor "Gan Gan", fratele mai mic, Prințul Louis, fiind cel care a lipsit de la eveniment.

După ce au asistat la o slujbă la Westminster Abbey, Prințul George și Regina Charlotte au urmărit ceremonia de la Wellington Arch, în cadrul căreia sicriul răposatului monarh a fost transferat în mașina funerară de stat înainte de a se îndrepta spre Windsor, acolo unde Prințesa Charlotte a putut fi văzută șoptind către fratele ei mai mare. Ea i-ar fi spus Prințului George: „Trebuie să faci o plecăciune", atunci când sicriul reginei a trecut pe lângă ei. Prințul George a urmat apoi sfatul surorii sale și a fost văzut înclinând capul în semn de respect față de Majestatea Sa.

Prințul George „ar putea fi ultimul monarh” al Marii Britanii!

Prințul George ar putea fi ultimul monarh al Marii Britanii, în condițiile în care familia regală se confruntă o problemă majoră, Commonwealth-ul care se destramă, susține un istoric regal. În aceste condiții, în încercarea de a consolida locul Commonwealth-ului în viața modernă și de a folosi entuziasmul generat după încoronare, Regele Charles al III-lea se pregătește să viziteze Kenya.

Țara din Africa de Est are o semnificație deosebită pentru Regele Charles și pentru regretata sa mamă, Regina Elisabeta a II-a, deoarece în Kenya ea a aflat că tatăl ei, George al VI-lea, a murit, deschizând astfel calea pentru vremea ei ca monarh. Dar Regele Charles a fost avertizat că ar trebui să se aștepte la reacții de respingere atunci când vizitează această țară, mulți cetățeni din Kenya l-au împins să își ceară scuze pentru imperialismul britanic. Autorul regal Andrew Lownie, pentru express.co.uk, a declarat că monarhia „va supraviețui domniei lui Charles, următorului și bănuiesc că și lui George al VII-lea (Prințul George), deoarece nu există o opțiune mai bună”.

El a mai adăugat: „Țările din Caraibe sunt pe cale de dispariție începând din acest an, dar vor rămâne în cadrul Commonwealth-ului... marea întrebare este ce se va întâmpla cu Australia, Noua Zeelandă și Canada. Cred că vor fi multe turnee acolo, dar Australia ar putea dispărea până la sfârșitul domniei lui Charles”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg