Cuvintele rostite de Prințul William despre Kate Middleton! A arătat cât de multă nevoie are de ea

20 martie, 2024

Prințul William a vorbit deschis despre soția sa, Kate Middleton, în timpul unei vizite pe care a făcut-o ieri la Sheffield. Declarațiile lui vin după ce în weekend Prințesa de Wales a apărut în public pentru prima oară după operația suferită în ianuarie.

Prințul William GettyImages jpg

Prințul William și-a făcut apariția ieri, la o conferință, după ce în weekend a fost surprins alături de Kate Middleton, la un magazin din apropierea casei lor, aceasta fiind prima dată când Prințesa de Wales e văzută în public după operația din ianuarie. 

El a vizitat ieri Sheffield, ca parte a ambițiosului său proiect de combatere a lipsei de adăpost, care a primit un ajutor în valoare de 1 milion de lire sterline din partea unui retailer de bricolaj. 

Prințul de Wales s-a alăturat reuniunii Coaliției locale Homewards Sheffield la Millennium Gallery pentru a discuta despre modalitățile pot pune capăt lipsei de adăpost. Când subiectul copilăriei timpurii a fost abordat de Kate Joseph, director executiv al Consiliului municipal Sheffield, el a remarcat imediat succesul proiectelor de educație timpurie ale lui Kate Middleton.

Cu zâmbetul pe buze, el a spus: „Aceasta este zona soției mele, ea trebuie să stea aici". Prințul a ajuns în centrul orașului Sheffield cu mașina și s-a plimbat prin Grădina de iarnă, o seră urbană.

Leigh Stinchcombe, în vârstă de 33 de ani, l-a surprins pe Prințul William într-un selfie și a spus după aceea că este un "mare fan" al lui. 

De asemenea, Prințul William a solicitat experților opiniile lor cu privire la amploarea fenomenului familiilor fără adăpost din orașul Sheffield și la impactul dependenței de droguri care duce la dormitul în stradă. De asemenea, a discutat despre modul în care ajutorul oferit din timp poate schimba vieți.

Chris Lynam, care a condus conferința la care a luat parte Prințul William, a lucrat în Marina Britanică și a petrecut timp în închisoare, după ce a comis infracțiuni, inclusiv incendieri nesăbuite și spargeri.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg