Dancing Queen! Regina Maxima a Olandei s-a încins pe ringul de dans, a arătat că are ritmul în sânge

1 februarie, 2023
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg

”O adevărată femeie latina.” Așa s-a descris pe sine Regina Maxima a Olandei în trecut. ”Sunt latina și voi rămâne latina toată viața. Dansez și cânt și voi face asta cât voi trăi.”, a detaliat frumoasa soție a Regelui Willem-Alexander.

Regina Maxima a Olandei la dans (2) jpg

Regina Maxima a Olandei a făcut dovada talentului său la dans, în timpul periplului regal ce se desfășoară în Caraibe.

Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos efectuează o vizită în Antilele Olandeze, care va dura până la 9 februarie. Aceștia vor vizita Bonaire, Aruba, Curaçao, St. Martin, St. Eustatius și Saba.

La Bonaire, Regina Maxima a Olandei a făcut un adevărat spectacol cu mișcările sale languroase. Iat-o aici:

Maxima, care s-a născut în Argentina, la Buenos Aires, a vorbit și în trecut despre dragostea sa pentru dans. Potrivit presei americane, Alteța Sa și-a declarat public mândria față de originile sale: ”Respect cultura și societatea latină, rămân latina și mă comport ca atare: dansez, cânt și nu mă voi opri vreodată.” La vremea respectivă, când a vorbit deschis despre originile sale, chiar a făcut o glumă legată de Regele Willem-Alexander, spunând într-un mod adorabil: ”Are niște șolduri atât de rigide!”.

Într-un interviu din 2021 la LookLab cu NikkieTutorials, Regina a detaliat răspunsul, când a fost întrebată ce muzică ascultă: ”Orice fel de muzică. E în funcție de stare. Dacă am nevoie de un imbold, ascult salsa sau tango. Uneori sunt melancolică, alteori rebelă și ascult rock și pop din anii 70 – 80.”

Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos şi-au planificat turneul exotic în Caraibe chiar în toiul iernii septentrionale. Aceasta este prima vizită a Prințesei Amalia în insule, fapt pentru care va fi prezentată oficial în coloniile olandeze drept moştenitoare a tronului.

Cei trei membrii ai dinastiei de Orania şi-au început periplul prin insule în Antilele Olandeze. Mai precis, pe insula Bonaire, unde au fost întâmpinați de guvernatorul insulei la sosirea pe aeroport.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și a vizitat fiica în Armată jpg
FotoJet Meg și Wallis jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg