Daria Ragland, mama lui Meghan Markle, se întâlneşte azi cu Regina Elisabeta

17 mai, 2018
3 doria ragland spl1697901 003 jpg jpeg

Acum că tatăl lui Meghan Markle a dispărut, oficial, din peisajul nunţii regale, toată familia miresei se concentrează în mama acesteia, Daria Ragland (61), cea despre care se spune că-şi va conduce fiica la altar, la ceremonia de pe 19 mai.

Meghan Markle şi mama ei, Doria

Ei bine, Daria a petrecut prima ei noapte la Palatul Kensington, după ce a fost aşteptată, ieri, la aeroporul Heathrow din Londra, de asistenţii şi gărzile personale ale ginerelui ei, fiind adusă la palat în Jaguarul regal.

Astăzi, fosta asistentă socială şi profesoară de yoga se va întâlni cu Regina Elisabeta, cu Prinţul Charles şi cu Ducesa de Cornwall, precum şi cu Ducii de Cambridge, acesta fiind primul ei contact cu familia regală.

Doria, plecând spre aeroport, din Los Angeles

Vineri, Daria şi grupul de nuntaşi se vor deplasa în Berkshire, urmând să înnopteze la reşedinţa regală Cliveden House din Taplow, la 25 de minute de mers cu maşina de Castelul Windsor.

Thomas Markle

Astăzi, Meghan Markle a rupt tăcerea în ceea ce priveşte toată această drama legată de prezenţa tatălui ei la nuntă, declarând următoarele, într-un comunicat postat pe pagina de Twitter a Palatului Kensington: "Din păcate, tatăl meu nu va putea fi prezent la nunta noastră. Am ţinut întotdeauna la tatăl meu şi sper că i se va acorda spaţiul necesar pentru a putea să se preocupe de sănătatea lui. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care ne-ar trimis mesaje generoase de susţinere. Vreau să ştiţi că eu şi Harry suntem nerăbdători să împărtăşim ziua noastră specială cu voi, sâmbăta aceasta".Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg