Daria Ragland, mama lui Meghan Markle, se întâlnește azi cu Regina Elisabeta

Citeste tot despre:

, ,

Acum că tatăl lui Meghan Markle a dispărut, oficial, din peisajul nunții regale, toată familia miresei se concentrează în mama acesteia, Daria Ragland (61), cea despre care se spune că-și va conduce fiica la altar, la ceremonia de pe 19 mai.

Meghan Markle și mama ei, Doria

Ei bine, Daria a petrecut prima ei noapte la Palatul Kensington, după ce a fost așteptată, ieri, la aeroporul Heathrow din Londra, de asistenții și gărzile personale ale ginerelui ei, fiind adusă la palat în Jaguarul regal.

Astăzi, fosta asistentă socială și profesoară de yoga se va întâlni cu Regina Elisabeta, cu Prințul Charles și cu Ducesa de Cornwall, precum și cu Ducii de Cambridge, acesta fiind primul ei contact cu familia regală.

Doria, plecând spre aeroport, din Los Angeles

Vineri, Daria și grupul de nuntași se vor deplasa în Berkshire, urmând să înnopteze la reședința regală Cliveden House din Taplow, la 25 de minute de mers cu mașina de Castelul Windsor.

Thomas Markle

Astăzi, Meghan Markle a rupt tăcerea în ceea ce privește toată această drama legată de prezența tatălui ei la nuntă, declarând următoarele, într-un comunicat postat pe pagina de Twitter a Palatului Kensington: „Din păcate, tatăl meu nu va putea fi prezent la nunta noastră. Am ținut întotdeauna la tatăl meu și sper că i se va acorda spațiul necesar pentru a putea să se preocupe de sănătatea lui. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care ne-ar trimis mesaje generoase de susținere. Vreau să știți că eu și Harry suntem nerăbdători să împărtășim ziua noastră specială cu voi, sâmbăta aceasta”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA