”Doar datorită ei, nu s-a prăbușit monarhia britanică.” La cine se referă un expert regal

29 aprilie, 2022

Celebra carte mult așteptată dezvăluie multe secrete de la Palat. Inclusiv faptul că monarhia britanică stă în mâinile lui Kate Middleton.

profimedia 0673346519 jpg

Autoarea Tina Brown a explicat în cea mai recentă carte dedicată regalilor, ”The Palace Papers”. Experta regală e de părere că familia regală britanică s-ar fi destrămat de mult, dacă nu ar fi existat Ducesa de Cambridge.

Brown a explicat ”The Post” într-un interviu exclusiv: ”Cum ar fi fost, dacă și Kate acționa ca Meghan: Eu am plecat de aici, Merit mai mult, Ar fi un dezastru etc.... Fără ea, monarhia se prăbușea. Întrucât Kate este singura femeie modernă, frumoasă, educată, complexă, bine cu ea însăși și dispusă să urmeze rigorile instituției pe care o reprezintă. Nu multe femei tinere ar face asta.”

Brown spune că ducesei nu i-a fost ușor până s-a măritat cu William. ”Se iubeau nebunește, însă parcursul nu e ușor. Își făcea iubita viitoare regină, era ca o cursă cu obstacole. Pe lângă există multe capcane, șerpi. În orice moment, putea călca greșit pe un șarpe”, explică, metaforic, Tina Brown.

Autoarea e de părere că mama lui Kate a ajutat-o mult să evite șerpii de pe traseu. Îl laudă pe William că a ales-o pe Kate parteneră de viață și că a fost suficient de isteț pentru a aștepta 10 ani înainte de a face cererea în căsătorie.

”El a fost sigur că ea va rezista provocării. A fost pregătită. Se pare că nimeni nu a mai fost deziluzionat ca Meghan”, a mai spus Brown.

Scriitoarea e de părere că nu doar Meghan ar trebui condamnată pentru părăsirea îndatoririlor regale și afirmă că Prințul Harry e la fel de vinovat. Și el și-a dorit plecarea, Markle a fost prilejul perfect care i-a înlesnit ieșirea.

Brown spune că în ciuda tuturor părerilor, ea crede că Charles va fi un rege bun: ”E foarte autentic. Mereu a fost un excentric, dar acum a depășit toate vârfurile, nu mai este văzut ca un morocănos, ci ca un om corect.” Autoarea o agreează și pe Camilla, constatând că relația pe care Charles o are cu ea acum este echilibrată.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg