De când a crescut, ieșirile nocturne ale Prințesei Leonor dau bătăi de cap Palatului

5 aprilie, 2024

Regele Felipe al VI-lea și-a sfătuit fiica să fie mai precaută cu ieșirile la ore târzii cu prietenii.

Leonor jpg

Prințesa Leonor de Borbón se simte liberă. De când a intrat la Academia Militară Generală, pe 17 august 2023, s-a obișnuit cu un nou stil de viață, în care predomină pregătirea militară și protocolul care o înconjoară, dar are și timp liber fără controlul părinților, lucru pe care moștenitoarea tronului spaniol îl exploatează la maximum.

În calitate de părinți, Regele Felipe și Regina Letizia sunt mândri să știe că Prințesa de Asturias dobândește, în educația sa, o disciplină care îi va fi foarte utilă pentru viitorul ei ca viitoare Regină a Spaniei. Însă, în ceea ce privește viața sa privată, îngrijorările au cresc de la o zi la alta. Ca de exemplu, cele legate de momentele asupra cărora nu au niciun control, cum ar fi ieșirile nocturne ale fiicei lor în Zaragoza cu colegii ei de școală.

Potrivit unei surse citate de „Monarquía Confidencial”, Felipe al VI-lea a avertizat-o pe fiica sa să fie mai prudentă în timpul liber. Regele vrea să evite, cu orice preț, ca ieșirile cu prietenii să transmită o imagine negativă a lui Leonor.

„Este o tânără de 18 ani care este foarte conștientă de datoria pe care o va avea în viitor, dar să nu uităm că este o persoană ca și restul muritorilor de rând și că are dreptul să se distreze", mărturisesc surse cu acces la Palatul Zarzuela. Acest avertisment nu a dus la o ceartă între tată și fiică. „Toți părinții își doresc ce este mai bun pentru copiii lor; la fel și regii și reginele", adaugă sursele.

În acest sens, Palatul nu a apreciat ultimele imagini cu Leonor petrecând, care au ajuns în presă prin intermediul unui videoclip viral pe o rețea de socializare. Ba chiar acest episod l-a pus în gardă pe Regele Felipe, care a dispus sporirea pazei. „A fost studiat un plan de securitate mai strict, cu scopul de a proteja cât mai mult posibil intimitatea lui Leonor, deși acesta nu presupune o creștere a numărului de gărzi de corp", spun sursele citate.

Prințesa de Asturias are o echipă de securitate formată din patru gărzi de corp. La petrecerea cu pricina, aceștia au încercat să se asigure și că nu este filmată sau fotografiată, lucru care este adesea imposibil de controlat.

Cu o altă ocazie, o situație mai incomodă a apărut deja, când, în ianuarie anul trecut, Leonor a mers la o altă discotecă din Zaragoza. Precauțiile luate de echipa de securitate au provocat un oarecare disconfort în rândul tinerilor, dar mai ales în rândul domnișoarelor, care au fost întâmpinate la intrarea în toalete de membri ai echipei de securitate de la Zarzuela, care le-au cerut să arate ce au în genți.

FOTO: Casa Regală, Profimedia, Getty Images, EPA EFE



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg