De ce a făcut Prințesa Kate o obsesie pentru costumele clasice cu pantaloni? Adoră look-ul corporatist

25 septembrie, 2023

Este clar că Prințesa de Wales dorește să își impună un nou stil vestimentar. Kate Middleton face eforturi constante de a aduce un aer proaspăt în ”Firmă”, așa cum este supranumită familia regală britanică.

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (10) jpg

Un expert în stilul regal a analizat de curând aparițiile eclectice ale soției Prințului moștenitor. Pe lângă coafura schimbată, Kate Middleton vine cu un aer nou în această toamnă.

Întrucât are silueta perfectă pentru acest gen de costume, Prințesa de Wales nu ezită să facă paradă cu numeroasele sale costume clasice, formate din pantaloni și taior. Mai rar o vedem pe Kate în costume formate din taioare și fuste.

Fie că sunt pantaloni pană, pantaloni slim fit sau pantaloni largi, Kate Middleton este ravisantă cu look-ul său corporatist.

Acesta nu doar că îi vine de minune, dar este și printre preferatele Prințesei de Wales.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, Foto Getty (3) jpg

La doar un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a și revendicarea titlului important de Prințesă de Wales, Kate Middleton s-a transformat uluitor. Arată fantastic și emană feminitate regală, de parcă ar fi născută în familie regală. Pe bună dreptate, experții regali spun că este cea mai pregătită nou-venită. Iar vremurile sale ca regină vor fi, cu siguranță, deosebite.

Doar în septembrie, Prințesa Kate Middleton s-a afișat în șapte costume!

Hello! a cerut părerea expertului în stil regal Miranda Holder. Care să fie motivul pentru care Kate Middleton înclină balanța vestimentară înspre pantaloni?

”În mod cert, de când a devenit Prințesă de Wales, are un aer mai business. Garderoba sobră doar îi întărește rolul serios pe care îl are acum în Firmă.”, e de părere Miranda Holder.

”Prințesa a făcut o trecere treptată de la ducesa simpatică, la prințesa moștenitoare, care va fi regină. Este clar că a suferit o rebrand-uire, și nu doar de nume. Kate Middleton și-a luat în primire poziția și o stăpânește de minune. Mai mult, Palatul a anunțat deja că nu vor mai da relații în ceea ce privește brandurile purtate de Prințesa de Wales, decât dacă este vorba de ceva cu totul și cu totul deosebit.”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg