De ce a lipsit Meghan Markle de la recepţia de la Buckingham? Ce-au preferat să facă Ducii de Sussex?

5 decembrie, 2018
1 meghan markle evening jpg jpeg

Toţi s-ar fi aşteptat ca Ducii de Sussex să facă front comun cu familia regală la recepţia anuală de la Palatul Buckingham, organizată de suverana Marii Britanii.

Astfel, ar fi demonstrat că nu există niciun fel de antipatii între cele două ducese şi nişte şicane între cei doi fraţi. Din păcate, absenţa Ducilor de Sussex a întărit şi mai tare supoziţia că problemele din sânul familiei regale sunt reale.

Ei bine, există o explicaţie a absenţei lui Meghan de la un eveniment atât de important precum recepţia anuală de la Buckingham. Şi nu, n-a avut de-a face nici cu vreo invitaţie rătăcită de-a Reginei, nici cu starea de sănătate a gravidei Meghan.

Ci cu faptul că Ducii de Sussex au participat, în acelaşi timp, la un alt eveniment. Ei au mers la St. Luke`s Church pentru un eveniment comemorativ al lui Henry van Straubenzee, prezenţa lor la acest eveniment fiind confirmată cu multe zile înainte.

image

Într-o imagine surprinsă de paparazzi îi vedem pe Harry şi Meghan părăsind evenimentul la o oră târzie, fiindu-le astfel imposibil să ajungă şi la recepţia de la Buckingham. La fel de surprinzătoare este şi această imagine cu Meghan, care pare să aibă o burtică mai proeminentă ca oricând. Ea poartă o rochie blue navy şi un palton asortat.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg