De ce a purtat Prințul Louis pantaloni scurți la paradă? Mezinul de 4 ani a avut o apariție spectaculoasă

29 decembrie, 2022
Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg

Familia regală britanică a oferit un adevărat spectacol, așteptat, e adevărat, în ziua de Crăciun, la Sandringham. Iar copiii au fost deliciul publicului.

După cum știm, Prințul William și Prințesa de Wales au trei copii adorabili: George, Charlotte și Louis. Mezinul în vârstă de 4 ani este savuros, de fiecare dată.

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

A încântat o lume întreagă cu năzdrăvăniile lui în vară, în cadrul Jubileului de Platină. Iar acum, în ziua de Crăciun, a uimit cu vestimentația sa. Căci a fost singurul îmbrăcat în pantaloni scurți, în timp ce familia extinsă s-a protejat de frig cu paltoane groase și cizme. Mulți s-au întrebat care este misterul? De ce a fost micuțul Louis îmbrăcat în pantaloni scurți?

Prințul Louis GettyImages 1452340563 (1) jpg

Băiețelul de 4 ani a purtat o pereche de pantaloni vișinii, șosete înalte negre, pantofiori negri și un adorabil palton până la genunchi. Și, fie vorba între noi, nu a fost așa de frig, mama sa, Prințesa Catherine chiar a discutat cu cineva din public că au o iarnă blândă.

Ei bine, Prințul Louis s-a conformat unei etichete regale. O tradiție foarte prețuită de tinerii prinți. Și chiar nu a părut că îi era frig micuțului Louis. Există această tradiție britanică printre tinerii nobili de a purta pantaloni scurți în copilărie, chiar și iarna. Ne reamintim cu drag și imaginile din copilăria Regelui Mihai, când și el a fost fotografiat în pantaloni scurți iarna.

Regele Mihai 20 iulie 1927 jpg jpeg

”Băieții poartă pantaloni scurți până la vârsta de 8 ani.”, confirmă Ingrid Seward, redactor-șef la revista Majesty, pentru publicația People. ”Este un obicei foarte britanic.”, a mai adăugat Seward.

Pe lângă Prințul Louis, s-a mai remarcat o mică năzdrăvană, și mezina Zarei Tindall a cucerit inimi, la Crăciunul regal.

Micuța blondină Lena Tindall este fiica în vârstă de patru ani a cuplului Zara și Mike Tindall. Este prima dată când Zara și Mike Tindall îi aduc pe oricare dintre cei trei copii ai lor la plimbarea tradițională, una care a fost suspendată în ultimii doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}