De ce a renunțat Kate Middleton la verigheta sa. Recent, n-a mai purtat-o, iar cauzele pot fi medicale

15 august, 2024

Fanii foarte atenți au remarcat imediat absența verighetei. Ce s-a întâmplat cu Prințesa, de a renunțat la această bijuterie importantă și simbolică? Se pare că există cauze medicale.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, GettyImages (2) jpg

În cel mai recent video, unde a apărut alături de Prințul William pentru a felicita sportivii britanici pentru performanțele și prezența la Jocurile Olimpice de la Paris, Prințesa de Wales nu poartă verigheta și nici celebrul inel de logodnă, moștenire de la Prințesa Diana.

În videoclipul de felicitare, Kate Middleton nu a renunțat complet la bijuterii, ea a avut la gât un colier subțire argintiu de tip choker, dar în urechi nu a avut cercei. Prințesa de Wales a fost, de asemenea, văzută cu un nou inel pe degetul inelar, ceea ce i-a determinat pe fanii familiei regale să speculeze că ar fi o nouă verighetă. Inelul părea să aibă mai multe diamante și safire, care se potrivesc perfect cu inelul ei de logodnă, care a aparținut cândva Prințesei Diana.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, GettyImages (1) jpg

Totuși, unde este verigheta lui Kate?

Mai multe pentru tine...

„În timpul tratamentului pentru cancer, există mai multe motive practice pentru care cineva ar putea avea nevoie să-și scoată inelele”, spune Dazhi, care este colaborator medical pentru Drugwatch. „Chimioterapia poate provoca retenție de lichide în mâini, iar inelele mai vechi poți simți că te strâng.”

Totuși, nu doar retenția de lichide i-ar putea da bătăi de cap Prințesei de Wales. „Metalul inelelor și al bijuteriilor în general poate interfera cu terapia cu radiații și pot cauza probleme mari, cum ar fi arsuri pe pielea din jurul inelului”, continuă Dazhi.

Dazhi adaugă că tratamentele pentru cancer pot face pielea mai sensibilă la iritații, iar purtarea inelelor ar putea agrava aceste afecțiuni.

Mai mult, când merge la terapii, îndepărtarea inelelor o protejează de infecții:  „Din moment ce pacienții prezintă un risc mare de a se infecta în timpul chimioterapiei, îndepărtarea inelelor poate ajuta la prevenirea infecțiilor cutanate. În general, scoaterea inelelor în timpul tratamentului împotriva cancerului poate ajuta la evitarea acestor potențiale probleme.”, a mai spus specialistul.

Așadar, fie are mâinile umflate și poartă temporar alt inel, fie Prințesa doar a dorit o schimbare.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg