De ce a stat Meghan Markle, la balconul regal, lângă Regina Elisabeta şi nu Kate?

11 iulie, 2018
<> on July 10, 2018 in London, England  jpeg

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, soţia Prinţului Harry a bifat a doua apariţie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune şi nu a mai avut nevoie de îndrumările soţului ei. Ba chiar, a avut un loc onorific, chiar lângă suverană, lucru sesizat de toţi simpatizanţii regali. Cum de s-a întâmplat aşa şi nu a fost Kate cea care a ocupat locul de lângă Regina Elisabeta la balconul regal?

Meghan, lângă Regină?

Ieri, după ceremonia religioasă de la Westminster Abbey, întreaga familie regală a mers la Palatul Buckingham pentru a urmări, de la balconul regal, raidul aerian. Cu această ocazie, Meghan Markle a bifat cea de-a doua ei apariţie la balconul regal, iar Kate, a cărei prezenţă nu fusese anunţată în cazul acestui eveniment, a decis să participe alături de întreaga familie.

Un amănunt interesant a fost pe buzele tuturor simpatizanţilor regali: locul duceselor la balconul regal. Cum s-a întâmplat ca Meghan, Ducesă de Sussex, să ocupe locul de lângă Regina Elisabeta, dat fiind faptul că există o oareşcare aşezare, chiar dacă nu e stabilită neapărat de un protocol regal. Ei bine, în primul rând, ca la toate celelalte apariţii la balconul regal, singura care are un loc prestabilit este Regina Elisabeta. Majestatea Sa va sta întotdeauna în primul rând, în mijloc, pentru a fi în văzul tuturor.

image

Camilla, Ducesa de Cornwall, cea care va fi soţia regelui Angliei, a ocupat locul din stânga, din primul rând, de lângă suverană. Cât despre poziţia din dreapta, aceasta a fost ocupată de Kate, Ducesă de Cambridge, nicidecum de Meghan, aşa cum pare la o privire neatentă. Kate se afla în primul rând, în dreapta reginei, iar Meghan, Ducesă de Sussex, se afla într-adevăr, în centru, lângă regină, însă în plan secund. Cu alte cuvinte, toţi au stat în funcţie de rang şi de ordinea succesiunii la tron. Suverana în centru, Charles (2) şi soţia în stânga, William (3) şi soţia în dreapta, Prinţul Harry şi soţia, în spate.

image


Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg