De ce a stat Meghan Markle, la balconul regal, lângă Regina Elisabeta și nu Kate?

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, soția Prințului Harry a bifat a doua apariție la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune și nu a mai avut nevoie de îndrumările soțului ei. Ba chiar, a avut un loc onorific, chiar lângă suverană, lucru sesizat de toți simpatizanții regali. Cum de s-a întâmplat așa și nu a fost Kate cea care a ocupat locul de lângă Regina Elisabeta la balconul regal?

Meghan, lângă Regină?

Ieri, după ceremonia religioasă de la Westminster Abbey, întreaga familie regală a mers la Palatul Buckingham pentru a urmări, de la balconul regal, raidul aerian. Cu această ocazie, Meghan Markle a bifat cea de-a doua ei apariție la balconul regal, iar Kate, a cărei prezență nu fusese anunțată în cazul acestui eveniment, a decis să participe alături de întreaga familie.

Un amănunt interesant a fost pe buzele tuturor simpatizanților regali: locul duceselor la balconul regal. Cum s-a întâmplat ca Meghan, Ducesă de Sussex, să ocupe locul de lângă Regina Elisabeta, dat fiind faptul că există o oareșcare așezare, chiar dacă nu e stabilită neapărat de un protocol regal. Ei bine, în primul rând, ca la toate celelalte apariții la balconul regal, singura care are un loc prestabilit este Regina Elisabeta. Majestatea Sa va sta întotdeauna în primul rând, în mijloc, pentru a fi în văzul tuturor.

Camilla, Ducesa de Cornwall, cea care va fi soția regelui Angliei, a ocupat locul din stânga, din primul rând, de lângă suverană. Cât despre poziția din dreapta, aceasta a fost ocupată de Kate, Ducesă de Cambridge, nicidecum de Meghan, așa cum pare la o privire neatentă. Kate se afla în primul rând, în dreapta reginei, iar Meghan, Ducesă de Sussex, se afla într-adevăr, în centru, lângă regină, însă în plan secund. Cu alte cuvinte, toți au stat în funcție de rang și de ordinea succesiunii la tron. Suverana în centru, Charles (2) și soția în stânga, William (3) și soția în dreapta, Prințul Harry și soția, în spate.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA