De ce are Prințul William mai multă grijă de fiul lui, George?

La fiecare apariție a lor în patru, observăm acest lucru: tatăl William îl ia în grijă pe primul născut, George, de 4 ani, în timp ce Kate Middleton se ocupă mai degrabă de mezina cuplului, Charlotte (2).

Chiar și în felicitarea lor de Crăciun am observat că cei doi părinți respectă această postură. William pune mâinile pe umerii lui George, iar Kate pe ai fetiței.

De ce oare?

Acest aranjament în aparițiile lor publice ar putea să fie mai mult decât o coincidență, fiind totul parte din pregătirea lui George pentru rolul lui de viitor rege.

‘Nu este ceva neobișnuit să vezi un tată stabilind pentru fiul său fundația pentru ceea ce vor înseamna rolul și responsabilitățile lui în viață. Mulți sunt de acord că este nevoie de un bărbat care să-l educe pe un băiat să devină, la rândul lui, un bărbat adevărat. Toate aceste fotografii cu cei doi reflectă aceste lucruri’, susține Jasmine Peters, expertă în parenting, citată de Dailymail.co.uk.

Cum tatăl este cel care se va ocupa de disciplină, direcție în viață și protecția familiei, este, așadar, recomandat ca William să-l ia mai mult sub aripa sa pe George, cel destinat tronului Angliei.

Asta nu înseamnă, desigur, că Will își neglijează fetița, pe micuța Charlotte.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA