De ce Carole și Michael Middleton nu au vizitat-o la spital pe Kate, fiica lor! Au avut alte priorități

31 ianuarie, 2024

S-a zvonit că Prințul William a fost ajutat cu copiii de mai multe persoane cât timp Kate Middleton a fost internată în spital, printre a acestea și Carol și Michael Middleton, socrii lui.

Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg

Un expert regal a dezvăluit exact de ce nu i-am văzut pe părinții prințesei Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, vizitând-o în timpul spitalizării sale. Ea a fost externată din spital luni, 29 ianuarie, după o ședere de 13 zile la The London Clinic.

Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală "planificată" la începutul acestei luni și, potrivit unei declarații publicate pe 17 ianuarie, se aștepta să rămână în spital până la două săptămâni. Se spune că Prințul William a petrecut fiecare zi la alături de soția lui, la spital. Cu toate acestea, el a fost fotografiat în public doar într-o singură zi.

Carole și Michael Middleton nu au fost văzuți însă în vizită la fiica lor și nici cei doi frați ai prințesei Kate Middleton, Pippa și James.

În cadrul unei emisiuni a Vanessei Feltz de la un post de televiziune britanic, editorul regal Sarah Hewson a fost întrebată dacă părinții lui Kate Middleton au vizitat-o într-adevăr. Ea a spus: "Nu i-am văzut, dar l-am văzut pe William în prima zi și apoi nu l-am mai văzut. Acum, există mai multe intrări prin care se pot strecura și ieși, dar știm că Carole și Michael Middleton au fost acolo, în special pentru că ei ajutau cu copiii, în cazul în care William era, probabil, în vizită la soția sa. Ei i-ar fi dus și i-ar fi luat de la școală pe micuții regali", notează The Express

Vorbind despre soții Middleton, editorul regal a mai dezvăluit: "Sunt o familie foarte unită și ei și prietenii apropiați s-au mobilizat și vor continua să o facă pentru că va trece mult timp până când Kate se va pune din nou pe picioare.

Este o intervenție chirurgicală majoră prin care a trecut și, știți, nu o vom vedea la îndatoririle regale până în aprilie - deci, mai mult de două luni”. Pe lângă faptul că Prințesa Kate Middleton are o relație strânsă cu părinții ei, se știe că Prințul William are o legătură strânsă cu socrii săi. Vorbind cu ceva vreme pentru OK! Magazine UK, expertul regal Rachael Andrew a declarat că William "îi admiră" pe părinții lui Kate și se simte capabil să se "încreadă" în ei.

De la mutarea lui Kate și William la Windsor în 2022, familia se află acum la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de Carole și Michael Middleton.

Carole este foarte apropiată de cei mai mari trei nepoți ai ei - Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg