De ce Charles și Camilla pleacă mai nou în călătorii cu doi doctori după ei?

7 februarie, 2024

Până anul trecut, perechea regală era însoțită de un singur cadru medical. În ultimul timp, însă, cei doi sunt supravegheați de doi medici.

Regele Charles și Regina Camilla au fiecare medicul său. FOTO: Profimedia
Regele Charles și Regina Camilla au fiecare medicul său. FOTO: Profimedia

Echipa medicală a Familiei Regale a devenit, zilele acestea, un subiect fierbinte de discuție, de când atât Prințesa de Wales, cât și Regele Charles au fost internați în același spital pentru operații planificate. Și, deși unele detalii vor rămâne întotdeauna un mister, în cel mai recent episod al emisiunii „A Right Royal Podcast”, fotografii Arthur Edwards și James Whatling - care fotografiază familia de 50 și, respectiv, 25 de ani - au oferit o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în culise când vine vorba de sănătatea Familiei Regale.

În calitate de fotograf regal al cotidianului „The Sun”, Arthur Edwards i-a însoțit pe membrii Familiei Regale în numeroase turnee în străinătate. Și a fost nevoit să apeleze personal la ajutorul medicilor regali, pe care îi laudă astăzi public. Cel mai recent, în timpul turneului regal al lui Charles și al Camillei în Kenya, Regina a călătorit pentru prima dată cu propriul medic privat, lucru pe care nu îl putea face înainte.

„Regele a călătorit întotdeauna cu un medic", le-a spus el co-prezentatoarelor Andrea Caamano și Emmy Griffiths și editorului regal de la „HELLO!”, Emily Nash. „Iar acum, de când Camilla este regina noastră, are și ea un doctor. La recenta călătorie în Kenya au mers doi doctori, un profesor și un alt medic senior", explică el.

Medicii sunt bine bine antrenați și echipați pentru orice fel de urgență - după cum explică Arthur: „Ei călătoresc cu o geantă imensă, în care se află un defibrilator și toate pastilele posibile. Știu despre toate acestea, pentru că de multe ori a trebuit să profit de acele pastile", spune Arthur Edwards.

Cert e că, având în vedere anunțul cutremurător de luni, cum că Regele Charles suferă de cancer, călătoriile celor doi monarhi se vor rări, în timp ce e de așteptat ca echipa medicală să se mărească, pentru a-i alina suferințele oncologice.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg