De ce copiii regali merg și sâmbăta la școală? George, Charlotte și Louis s-au obișnuit cu programul

25 septembrie, 2023

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școală șase zile pe săptămână, nu cinci!

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

Kate Middleton și Prințul William i-au surprins pe fanii regali în 2022, când au anunțat că cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, vor merge la aceeași școală, Lambrook, la o aruncătură de băț de noua lor casă din Windsor.

Școala privată oferă multe facilități incredibile, dar faptul că micuții merg la școală și sâmbăta i-a uimit pe mulți fani regali. Redactorul-șef al The Good Schools Guide, Melanie Sanderson, a dezvăluit totul despre Lambrook într-o conversație cu Hello Magazine și a explicat de ce Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școală în weekend.

Ea a declarat: „Este intens. Pentru cei mai micuți, pentru cei de șase și șapte ani, este o săptămână foarte lungă. Dar când școala e Lambrook, o zi liberă ar putea fi chiar prea mult timp departe de instituția din Berkshire, supranumită alegerea perfectă pentru copiii regali”.

Lecțiile de la Lambrook nu sunt lecții obișnuite. Printre facilitățile școlii se numără: un teren de golf, o piscină, un teatru, un centru sportiv, precum și diverse studiouri de artă, ceea ce o face perfectă pentru micuții Charlotte, George și Louis.

„Știm că familiei regale îi place să fie în aer liber. Adoră mediul rural și este o școală de genul celor care se înghesuie în noroi", a explicat Melanie. „Au acri și acri de terenuri și câmpuri pe care să le exploreze și li se dă frâu liber în timpul pauzelor".

La Lambrook, Prințesa Kate Middleton și Prințul William pot sta liniștiți știind că cei mici înțeleg și importanța serviciului public. Melanie a explicat mai detaliat în cadrul podcastului pentru Hello Magazine: „Lambrook face și multe strângeri de fonduri pentru comunitate. Se concentrează foarte mult să se asigure că elevii lor înțeleg cât de privilegiați sunt.

Tot ceea ce auzim despre Prințul William și Prințesa Catherine indică faptul că acest lucru este foarte important și pentru ei."

Continuând să laude perechea pentru alegerea lor, Melanie a mai dezvăluit: „Puteți vedea cât de îndemânatici sunt doar văzându-i la televizor. Vor fi fost foarte interesați să aleagă o școală pentru cei trei tineri care să se potrivească foarte bine cu valorile familiei lor. Și cred că Lambrook se potrivește cu adevărat".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg