De ce era Prințul William gelos pe fratele său Harry. Conflictele lor există de mult

26 septembrie, 2023

Bodyguardul Prințesei Diana, Ken Wharfe, a făcut câteva dezvăluiri inedite.

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Chiar dacă Ducele de Sussex a recunoscut nu doar o dată că marea durere a vieții sale a fost să fie rezervă, și William a avut geloziile sale față de fratele său mai mic.

De obicei, neadaptarea familială se produce în viața fiului cel mare. Doar că în acest caz, Prințul William a știut întotdeauna că ce e al lui e pus deoparte.

Fostul angajat al Prințesei Diana a vorbit public la podcastul publicației Hello!.

Nu e un secret că neînțelegerile frățești au apărut de mult și au fost cât se poate de variate.  Începând de la dezacorduri personale până la apariții publice, s-au spus multe despre ruptura regală dintre cei doi frați, copiii Regelui Charles și ai Prințesei Diana: Prințul moștenitor William și Prințul Harry, Duce de Sussex.

Garda de corp a Prințesei Diana, Ken Wharfe, a detaliat în podcast legătura frățească dintre cei doi prinți. După ce s-a aflat în serviciul privat al Prințesei Diana mai bine de 5 ani, bărbatul a continuat să lucreze în serviciul de pază și protecție regal. Fără să vrea, a asistat la felul în care a evoluat relația dintre cei doi frați. Iar problemele și tensiunile nu sunt de ieri, de azi.

„William a fost ușor gelos pe Harry din cauza popularității sale”, a declarat Ken pentru A Right Royal Podcast al HELLO!.

Și a amintit perioada în care Prințul Harry avea doar trei ani. ”Era cel mai popular atunci. Era un adevărat personaj, un nostim adorabil, care îi făcea pe toți să zâmbească. Și toți îi adoră pe cei nostimi. Iar asta în timp ce Prințul William era mult mai rezervat, mai serios. Bine, până la un punct.”

Cu siguranță sobrietatea este caracteristică primilor născuți. Așa a fost și Elisabeta a II-a, Regele Charles, Prințul William și acum Prințul George. Putem face chiar o paralelă. Cam cât de amuzat este Prințul Louis la evenimente, comparativ cu George. Cam așa era diferența și în trecut, motiv pentru care Prințul William ar fi simțit o oarecare gelozie față de fratele său mai mic, potrivit lui Ken Wharfe.

Foto: Getty, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg