De ce familia regală britanică nu a marcat ziua de naștere a Prințului Archie! Fiul lui Harry are 5 ani

7 mai, 2024

Prințul Archie, băiețelul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a împlinit 5 ani pe 6 mai.

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit luni ziua de naștere a fiului lor, Prințul Archie, care a împlinit cinci ani, și, deși are o familie regală extinsă, nu a primit nicio urare publică de ziua lui de naștere din partea rudelor din Marea Britanie.

Cel mai probabil, Prințul Archie a fost sărbătorit de părinții lui, în mod privat, la casa familiei sale din Montecito, California. Alături a avut-o și pe sora lui mai mică, Prințesa Lilibet, dar și pe bunica lui maternă, Doria Ragland.

Deși a devenit oarecum un obicei ca membrii cheie ai familiei regale britanice să își împărtășească online mesajele de ziua lor de naștere, familia regală de rang înalt nu i-a urat în mod public Prințului Archie La mulți ani. Există totuși o explicație valabilă, deoarece aceștia marchează zilele de naștere ale membrilor activi ai familiei regale doar pe conturile lor oficiale de socializare.

Danielle Stacey, corespondentul regal online al publicației britanice HELLO! Magazine, explică: „În ultimii ani și, cu siguranță, de când a început domnia Regelui Charles al III-lea, în septembrie 2022, am văzut mesaje publice pe conturile de socializare ale familiei regale doar pentru membrii activi ai familiei regale, cum ar fi prințul și prințesa de Wales și copiii lor, ducele și ducesa de Edinburgh și prințesa regală.

„Ducele și ducesa de Sussex s-au retras ca membri seniori ai familiei regale în 2020 și nu mai îndeplinesc îndatoriri regale. În mod similar, palatul nu împărtășește de obicei mesaje cu ocazia zilelor de naștere ale prințeselor Beatrice, Eugenie și Zara Tindall și nici cu ocazia zilelor speciale ale copiilor lor.”

Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry și-a sărbătorit toate zilele de naștere în Statele Unite, deși s-a născut la Londra. Prințul Archie și-a petrecut primele șase luni din viață în fosta casă a soților Sussex, Frogmore Cottage, pe domeniul Windsor, înainte de a experimenta prima sa zăpadă în Canada, în timpul vacanței de șase săptămâni pe care Harry și Meghan au petrecut-o pe Insula Vancouver. La cinci luni, el a fermecat în timpul turneului regal din Africa de Sud, singura sa ieșire cu părinții săi în cadrul unui angajament oficial.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG