De ce familia regală nu i-a făcut urări Prințesei Lilibet de ziua ei? Iată explicația

7 iunie, 2023

Fiica lui Meghan Markle și a lui Harry, Prințesa Lilibet Diana, și-a sărbătorit duminică, 4 iunie, cea de-a doua aniversare. Familia regală a ignorat-o, nu i-a transmis niciun mesaj de felicitare public.

Lilibet gogoşica

Singura fiică a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, Prințesa Lilibet, și-a sărbătorit duminică, 4 iunie, cea de-a doua aniversare. Prințesa a fost sărbătorită, fără îndoială, acasă, în Montecito, alături de părinții ei și de fratele ei mai mare, Prințul Archie, în vârstă de patru ani. Familia s-a mutat în California în martie 2020, la doar câteva luni după ce a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale.

Și, deși era un obicei tradițional ca membrii cheie ai familiei regale britanice să facă urări în mod public pe Facebook, Instagram sau Twitter de zilele de naștere are membrilor familiei lor, de data aceasta nimeni nu i-a urat în mod public La mulți ani Prințesei Lilibet Diana. Există totuși o explicație valabilă. Danielle Stacey, corespondentul regal HELLO Magazine a explicat: „În ultimii ani și, cu siguranță, de la începutul domniei Regelui Charles al III-lea, în septembrie 2022, am văzut mesaje publice pe conturile de socializare ale familiei regale doar pentru membrii activi ai familiei regale, cum ar fi prințul și prințesa de Wales și copiii lor, ducele și ducesa de Edinburgh și prințesa regală”

„Ducele și ducesa de Sussex s-au retras ca membri seniori ai familiei regale în 2020 și nu mai îndeplinesc îndatoriri regale. Totodată, Palatul Buckingham nu transmite mesaje cu ocazia zilelor de naștere ale prințeselor Beatrice, Eugenie și Zara Tindall și nici cu ocazia zilelor speciale ale copiilor lor."

Prințul Harry și-a sărbătorit fiica, iar apoi a mers la proces

Sărbătorirea zilei de naștere a Prințesei Lilibet a coincis cu întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie. El s-a prezentat ieri în fața instanței de judecată, iar procesul său împotriva Mirror Group Newspapers continuă.

Cazul a fost intentat împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) de către prinț și alte personalități de marcă pentru presupusa colectare ilegală de informații, inclusiv piraterie telefonică. Prințul Harry este unul dintre cei patru reclamanți reprezentativi ale căror cazuri au fost selectate pentru proces.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg