De ce i s-a interzis lui Kate să poarte toate bijuteriile Prinţesei Diana? Meghan Markle e de vină

4 iunie, 2018
kate diana333 jpeg

Prinţesa de Wales a deţinut nenumărate bijuterii spectaculoase, cu care a apărut de-a lungul vieţii sale, atât la îndatoririle legale, cât şi la evenimentele din viaţa personală. Multe dintre ele n-au mai fost văzute de douăzeci de ani, de când „Prinţesa Inimilor” s-a stins din viaţă. Acestea se regăsesc în vistieria regală şi sunt gata să cunoască, din nou, lumina zilei. De ce tocmai acum?

Tiara Spencer, purtată de Kate, i-a aparţinut Dianei. 

Potrivit monarhiştilor, multe dintre bijuteriile regretatei Prinţese Diana vor fi scoase la lumină acum, la douăzeci de ani de la moartea acesteia. Asta deşi multe altele au fost purtate deja de Kate, Ducesa de Cambridge, în timpul îndatoririlor oficiale, fiindu-i ”dăruite” de către fiul răposatei, Prinţul William. Totuşi, chipurile, Kate n-a avut voie să poarte chiar toate bijuteriile soacrei sale.

Inelul de logodnă care i-a aparţinut Dianei, purtat acum de Kate.

Şi asta pentru că Diana a dorit ca bijuteriile sale să fie purtate de ambele sale nurori, atât de soţia Prinţului William, cât şi de soţia fiului ei mai mic, Prinţul Harry. Ella Kay, specialist în bijuterii, spune că după căsătoria Prinţului Harry cu Meghan Markle, aceasta din urmă va avea şansa să poarte câteva dintre bijuteriile Dianei, pe care Kate nici măcar nu le-a probat. ”Vistieria regală este sigilată. Nu ştim cine, ce deţine acum, după nunta Prinţului Harry. Nu m-ar surprinde, însă, ca multe dintre bijuterii să fie ţinute secrete până când ambii prinţi sunt căsătoriţi.”, spune Ella Kay.

O parte din bijuteriile Dianei, care n-au mai fost văzute în public.

”Nu am fi vrut ca Ducesa de Cambridge să poarte toate bijuteriile Dianei, şi să nu mai rămână nimic nou pentru soţia prinţului Harry.”, mai continuă Ella Kay. Se crede că ambii prinţi au plănuit îndeaproape ce bijuterii vor purta, de-a lungul anilor, soţiile lor, din moment ce amândoi au ales ca inelele de logodă să fie din vistieria mamei lor. Amintim că Ducesa de Cambridge poartă inelul de logodnă pe care şi Diana l-a purtat, în timp ce inelul de logodnă al Ducesei de Sussex conţine pietre preţioase din colecţia regretatei prinţese. În plus, Kate a purtat nenumărate bijuterii şi tiare care i-au aparţinut soacrei sale, în timp ce Meghan a apărut la petrecerea de după nuntă cu un inel cu safir, care a fost deţinut, anterior, de Diana.

Meghan a purtat inelul Dianei, la petrecerea de după nuntă.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG