De ce îi îmbracă Kate pe George și pe Charlotte cu haine care aparțin caselor de modă spaniole?

Ducesa de Cambridge are o garderobă ”internațională”, purtând creațiile tuturor designerilor din lume. E drept, are o apetență pentru designerii britanici, însă e de înțeles de ce. Totuși, pe Charlotte și pe George îi vedem purtând, mai mereu, outfituri semnate de designeri spanioli. De ce? Ei bine, motivul este unul surprinzător, și n-are de-a face cu preferințe legate de calitate sau preț.

princess-charlotte-newborn-a
Căciula este semnată de un brand spaniol. Aici, la câteva ore de la naștere

La câteva ore de la naștere, Prințesa Charlotte era arătată lumii întregi purtând o căciulă bej semnată de Irulea, brand ce era dezvoltat de o familie spaniolă din San Sebastian. Și nu a fost ultima dată când micuța a fost văzută purtând un outfit semnat de o casă de modă spaniolă. La primul portret oficial, Charlotte era îmbrăcată din cap și până în picioare în Irulea. La rândul lui, George a purtat o cardigan albastru, semnat de Amaia Kids, un boutique din Londra, deținut, însă, de spanioloaica Amaia Arrieta.

Printul George
Cardiganul albastru e semnat de Amaia Kids

Explicația este că dădaca spaniolă, pe nume Maria Teresa Turrion Borralo, este cea care le-a influențat stilul vestimentar. Căciulița croștetată, purtată de Charlotte la ieșirea din spital, a fost un dar din partea dădacei, care nu se aștepta ca Ducesa s-o aleagă pentru prima apariție oficială.  Și-n cazul outfitului purtat la fotografiile oficiale, tot dădaca a fost cea care i-a ales hainele și care i le-a dăruit Prințesei Charlotte.

george-charlotte
Outfitul Prințesei Charlotte era semnat de Irulea

Vorbind despre faptul că Ducesa de Cambridge are tendința de a opta pentru branduri spaniole în cazul outfiturilor celor doi copii, corespondentul regal pentru revista ”Hello”, Emily Nash, a declarat că: ”Am văzut că Ducesa a început să poarte din ce în ce mai des branduri spaniole în ultima vreme, iar apariția Prințesei Charlotte cu căciulița Irulea a fost doar începutul. Căciula a fost un cadou din partea bonei spaniole a micuților. Piesele vestimentare sunt tradiționale, foarte potrivite pentru vlăstarii regali”.

KING'S LYNN, ENGLAND - JULY 05:  Catherine, Duchess of Cambridge, Prince William, Duke of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge and Prince George of Cambridge, Queen Elizabeth II and Prince George's nanny, Maria Teresa Turrion Borrallo leave the Church of St Mary Magdalene on the Sandringham Estate for the Christening of Princess Charlotte of Cambridge on July 5, 2015 in King's Lynn, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Maria Teresa Turrion Borralo este dădaca prințului George și-a prințesei Charlottei

Alți experți regali vorbesc despre ”efectul George și Charlotte”, referindu-se la faptul că, de obicei, orice poartă Kate sau alt membru regal se transformă în vânzări record. Iar Kate, potrivit acestor experți, nu și-ar dori ca cei doi micuți să atragă atenția asupra lor atât de mult. De aceea, Kate îi pune să poarte haine ce aparține brandurilor spaniole, care nu-s chiar așa ușor de găsit, fiind colecții exclusiviste.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA