De ce în America Prințul William și Prințesa Kate sunt mai populari decât Meghan și Prințul Harry?

17 noiembrie, 2023

Până la urmă, în SUA trăiesc Ducii de Sussex, nu Prinții de Wales. Ce mesaj greșit trimit constant cei doi rezidenți din Montecito?

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg

În timp ce Prințul William și Prințesa Kate sunt adorați chiar și peste Ocean, se pare că Ducii de Sussex sunt complet defazați, în ciuda rezidenței lor americane, scrie în exclusivitate publicația Express.

Prințul William și Kate Middleton sunt „foarte populari” în America pentru că „ei trăiesc în prezent”, susține un autor regal. Concluziile vin după ce mai multe sondaje realizate în SUA au măsurat popularitatea Prinților de Wales.

Potrivit lui Clive Irving, autorul cărții ”The Last Queen” și editorialist regal la The Daily Beast, William și Kate sunt cel mai bun lucru care se putea întâmpla monarhiei britanice, după ”demisia” Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Cu toate acestea, el susține că și așa demisionari cum sunt, tot ar fi mai potriviți în viziunea americană decât actualii monarhi Charles și Camilla. Clive Irving recunoaște că și Ducii de Sussex se bucură de susținere în America, nu sunt atâtea voci care să-i conteste, așa cum sunt în Marea Britanie.

Cumva, cuplul Ducilor de Sussex are doar două variante: fie oamenii îi adoră, fie îi detestă. De cele mai multe ori, decisivă este rivalitatea cu cumnații lor, căci disensiunile dintre ei sunt declarative și notorii.

Pe de altă parte, Prințul William a pășit recent pe tărâm american și a fost primit cu foarte multă căldură, semn că văicărerile continue ale Ducilor de Sussex nu i-au convins pe americani să-i deteste pe Will și Kate, viitorii monarhi britanici cu lipici la oameni, în toată lumea.

Cuplul regal care va prelua Tronul britanic într-un viitor nu foarte îndepărtat pare că deține rețeta secretă succesului. William face dovada unui bărbat copt și echilibrat, vizionar și prietenos, în timp ce superba Kate, fără a avea sânge albastru, a reușit să se integreze de minune în ”Firmă”, crescând încet, dar sigur, sub oblăduirea răposatei suverane, regretata Elisabeta a II-a.

Foto: Profimedia și Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg
kate middleton meghan rpintesa diana jpeg
Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg