De ce îşi ţine Meghan Markle tot timpul mâinile în buzunar?

15 august, 2018
FotoJet (1) (2) jpeg

Protocolul regal îi impune Ducesei de Sussex anumite gesturi la fel de bine precum îi interzice altele. Însă nu de puţine ori am observat că soţia Prinţului Harry preferă ţinutele cu buzunare şi asta mai ales în ultima perioadă. O perioadă destul de tensionată din viaţa ei...

image

S-au dus vremurile în care fosta actriţă hollywoodiană se putea prezenta în public cu părul vâlvoi, unghiile negre şi îşi putea încrucişa picioarele de fiecare dată când se aşeza pe vreun scaun! Acum este membră a familiei regale britanice şi trebuie să respecte obiceiurile lor, indiferent cât se logice sau, dimpotrivă, aberante sunt.

Însă nu pot ascunde faptul că, în ultima perioadă, Meghan a făcut nişte alegeri vestimentare – care au fost lăudate cu zece guri de criticii vestimentari, de altfel – din proprie voinţă, dar care atrag atenţia asupra unui detaliu deloc uşor de ignorat.

Astfel, vedeta de 37 de ani este văzută de fiecare dată cu mâinile în buzunar. Bineînţeles atunci când poartă ţinute cu buzunare... Însă, în apariţiile ei publice recente, Ducesa de Sussex a ales rochii cu asemenea detalii. De ce?

image

Experţii în limbajul trupului au propriile teorii. În primul rând, este un gest pe care cineva îl face din dorinţa de a se ascunde, de a-ţi minimaliza apariţia. „Motivul cel mai des întâlnit pentru care cineva recurge la acest gest obişnuit, adică de a sta cu mâinile în buzunar – mai ales dacă sunt băgate adânc în buzunar –, este din dorinţa de a se ascunde”, dezvăluie Judi James, autorul The Body Language Bible.

image

„În acelaşi timp, ne ajută să scăpăm de problema pe care mulţi dintre noi o aveam, aceea de a nu şti ce să facem cu mâinile atunci când suntem priviţi”, continuă expertul în limbajul trupului. Ceea ce denotă tot o nesiguranţă a persoanei cu pricina...

image

Perfect de acord, însă nu trebuie să ignorăm nici faptul că Meghan este de profesie actriţă – meserie pe care a practicat-o, cu un succes mediocru, ce-i drept, în ultimii 15 ani – iar gesturile făcute în public pot fi controlate la perfecţiune de cineva care a învăţat ce postură să aibă sub lumina reflectoarelor şi cum să gesticuleze, ce să facă cu mâinile. Toate astea ţin de ABC-ul training-ului actorilor!

Atunci cu atât mai mult există motive să ne facem griji. Dacă aveam de-a face cu cineva cu care ar trebui să fie as la asemenea gesturi, e posibil ca tensiunea sub care se află Markle să fie atât de mare încât individa să aibă nevoie de câte un mic ajutor atunci când apare în public. Disconfortul ei să fie atât de mare în viaţa de zi cu zi, încât nici măcar un expert în transmiterea mesajelor corpului ca ea să nu-şi mai stăpânească emoţiile în spaţiul public şi să fie nevoită să recurgă la accesorii vestimentare care s-o salveze în momentele stânjenitoare.

Chic sau nesigură pe ea?

La fel de bine poate fi un obicei de-ale ei încă de la începuturile ei la Hollywood, având în vedere că există imagini cu fosta actriţă cu mâinile în buzunar, care datează de acum câţiva ani buni. Şi atunci nu prea exista o presiune imensă care să-i fi apăsat pe umeri...

Oricum ar fi, Meghan a arătat minunat în rochiile ei cu buzunare! Foarte chic, foarte modernă şi destinsă! Să sperăm că nu e numai o aparenţă şi că degajarea emanată să existe şi în interiorul Ducesei, care ştim prea bine că are de suferit din cauza neînţelegerilor publice cu familia sa!



Recente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}