De ce Kate Middleton a refuzat să ofere un autograf unui copil? E "una dintre acele reguli"

24 mai, 2023

Kate Middleton a impresionat în timpul vizitei sale de luni de la Chelsea Flower Show din Londra!

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a refuzat politicos să semneze un autograf în timpul unei vizite surpriză la Chelsea Flower Show din Londra, luni. Prințesa de Wales s-a alăturat celor 100 de copii de la 10 școli primare diferite pentru picnicul inaugural din cadrul evenimentului. Kate Middleton a vizitat mai multe grădini din cadrul expoziției alături de mai mulți elevi.

Kate Middleton a petrecut mai mult timp cu elevii de la școala primară St. Mary's Church of England din Islington și de la școala primară Glenbrook din Brixton. Copiii, însă, au cerut neapărat un suvenir de la prințesă, ei i-au cerut lui Kate Middleton să le semneze schițele pe care le aveau cu ei. "Nu pot să-mi scriu numele", a fost auzită Kate Middleton spunând, "dar știu să desenez".

Prințesa de Wales a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby, un copac pentru o altă fetiță și un iaz înconjurat de plante pentru un al treilea copil. Când a fost întrebată din nou de ce nu putea să ofere un autograf, Kate Middleton a explicat: "Numele meu este Catherine. Nu am voie să îmi scriu semnătura, este una dintre acele reguli". Potrivit Daily Express, membrii familiei regale evită să ofere autografe, având în vedere riscul de falsificare.

În altă ordine de idei, în timpul ieșirii lui Kate Middleton la Chelsea Flower Show, Prințesa de Wales a dezvăluit că fiul ei cel mic, Prințul Louis, este ocupat cu un proiect de grădinărit la școală - cultivă fasole!

„Louis cultivă fasole boabe la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile. Se fac mari repede, ca și floarea-soarelui", a spus prințesa Kate Middleton despre experiment.

Kate Middleton a purtat de mai multe ori rochia roz

Aducând un strop de culoare într-o zi înnorată, Kate Middleton a îmbrăcat la eveniment o rochie de o culoare vibrantă, rochie pe care a purtat-o anterior la întâlnirea cu Mila Sneddon, pe atunci pacientă cu cancer, la Holyroodhouse, Edinburgh, în mai 2021. Mila participase la proiectul fotografic Hold Still al prințesei pe perioada pandemiei și i-a cerut prințesei să poarte roz atunci când aveau să se vadă, iar Kate Middleton și-a respectat promisiunea.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg