De ce Kate Middleton apare rar la meciurile de fotbal alături de William? Prințul e fan înrăit

14 iulie, 2024

Prințul William este un fan înrăit al fotbalului, însă soția sa, Kate Middleton, este rar văzută alături de el la meciurile Angliei.

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg

Kate Middleton nu a fost alături de Prințul William în Germania, când acesta a încurajat echipa de fotbal a Angliei la EURO 2024. Ea a luat o pauză din viața publică deoarece primește tratament pentru cancer. Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv al absenței sale, deoarece, în mod tradițional, Prințesa de Wales stă departe de fotbal din cauza loialității sale față de un alt sport englez.

Kate Middleton este patroana rugby-ului englez, un rol deținut anterior de Prințul Harry, și, ca atare, nu ar fi potrivit ca ea să își arate sprijinul pentru fotbalul englez în public. Fotbalul este cunoscut ca fiind "chestia lui William", deoarece acesta este președintele Asociației de Fotbal și este devotat iubitei sale echipe Aston Villa, precum și Angliei. În 2015, în cadrul unui interviu, el a spus: „Cu mult timp în urmă, la școală, m-am apucat de fotbal.

Toți prietenii mei erau fani Chelsea sau Manchester United și nu am vrut să urmăresc o echipă obișnuită. Am vrut să am o echipă care era mai mult la mijlocul clasamentului, care ar putea să-mi ofere mai multe momente de rollercoaster emoțional.

Aston Villa a avut întotdeauna o istorie mare”. Prințul William nu a putut asista la meciul  Angliei împotriva Olandei de la Dortmund din semifinala EURO 2024 deoarece miercuri a avut un angajament regal. Cu toate acestea, toți speră că Prințul William va fi astăzi în tribune, la Berlin, pentru a-și vedea echipa înfruntând Spania în finala EURO 2024, în urma victoriei decisive cu 2-1 asupra olandezilor.

Kate Middleton a avut o singură apariție publică oficială în acest an, e puțin probabil ca ea să își facă apariția alături de Prințul William în Germania, dacă acesta decide să călătorească la Berlin pentru finala EURO 2024. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg