De ce Kate Middleton îl tratează pe Prințul Louis în mod diferit față de Charlotte și George

17 mai, 2023

Prințul Louis, cel mai mic copil al Prințului William și al lui Kate Middleton, este cunoscut pentru îndrăzneala sa chiar și în public, astfel că un expert crede că mama sa este mult mai relaxată în ceea ce privește creșterea lui.

Prințul Louis, mezinul Prinților de Wales (2) jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, îl tratează pe fiul ei cel mic, Prințul Louis, diferit de frații lui mai mari, George și Charlotte, deoarece acesta "va fi întotdeauna subestimat", potrivit unui psiholog.

Totodată, Emma Kenny a lăudat abilitățile lui Kate Middleton care e o "mamă strălucită, iubitoare și activă", care îi permite lui Louis să fie el însuși în fața camerelor de luat vederi.

Având în vedere că Prințul George va fi rege într-o zi, iar Prințesa Charlotte este a treia în linia de succesiune la tron, există mai multă libertate pentru Prințul Louis de a se exprima, a spus expertul. Psihologul a declarat pentru revista OK! Magazine că "la al treilea copil ești mult mai priceput și mai încrezător ca părinte și asta se vede cu adevărat.

Ai acest băiețel al cărui frate mai mare va fi într-o zi rege, așa că nu va fi niciodată decât un outsider și cred că Kate Middleton, mai mult decât oricine, va fi conștientă de asta”, a declarat ea. 

„Îmi place felul în care zâmbește și îi permite lui Louis să fie el însuși. Asta este foarte important.", a mai adăugat psihologul. 

În weekendul încoronării, Prințul Louis i-a încântat din nou pe fanii regali cu expresiile și pozenele sale, chiar și la balconul Palatului Buckingham după ceremonie. Luni, 8 mai, Prințul Louis s-a alăturat restului familiei sale pentru a participa la Big Help Out, făcând voluntariat la 3rd Upton Scout Hut din Slough. Ca o recompensă pentru munca sa grea, a fost văzut în timp ce mânca fericit bezele împreună cu celelalte ajutoare.

printul louis (7) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg