De ce l-a iritat pe George Clooney nașterea Prințului Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

29 aprilie, 2024

Între Ducii de Sussex și George și Amal Clooney există o prietenie foarte veche și solidă. Totuși, de ce actorul celebru a fost deranjat când s-a născut Prințul Archie, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle?

FotoJet Clooney Meghan jpg

Pe 18 mai 2018, o lume întreagă privea fascinată la nunta ruptă parcă din povești a mezinului Regelui Charles și al Prințesei Diana, Harry, Duce de Sussex.

În ziua cea mare, nu au lipsit de la Windsor superbul cuplu format din George și Amal Clooney, buni prieteni ai Ducilor de Sussex.

Profunzimea relației dintre soții Clooney și familia Sussex a fost un subiect de speculații de-a lungul anilor, mai ales după nunta luxoasă a lui Harry și Meghan din 2018.

Superstarul de la Hollywood s-a bucurat de timp și atenție alături de Ducii Sussex, dar, potrivit unei persoane din interior, soția lui George, Amal, și Meghan sunt cele care au o legătură mai strânsă, nu domnii.

Cu toate acestea, George Clooney s-a arătat „iritat” când Meghan Markle l-a născut pe Prințul Archie. Care a fost motivul halucinant?

Multora nu le-a venit să creadă, având în vedere prietenia dintre ei, faptul că cele două doamne sunt confidente și având în vedere că actorul înainte de a face declarația îi felicitase pe Harry și Meghan după ce deveniseră părinți pentru prima oară.

Ei bine, ”misterul” este cât se poate de simplu. Cunoscut pentru umorul său, George Clooney și-a expus în același spirit de glumă nemulțumirea: Micuțul acesta s-a născut fix în ziua în care este născut și starul, 6 mai. Frăția ”Taurilor” și nimic mai mult.

Actorul a spus cu umor, în cadrul unui interviu: ”Pentru mine era o zi mare, însă fix acum s-a născut un copil regal. Sunt foarte iritat. E neplăcut de-a dreptul! Deja îmi împărțeam ziua cu Orson Welles și Sigmund Freud! Acum a apărut și acest bebeluș. Foarte ușor îmi pierd prestigiul.”

În ciuda oricăror speculații, George și Amal Clooney au în continuare o prietenie strânsă cu cuplul Ducilor de Sussex.

Când a fost întrebat despre relațiile lor, actorul a declarat sec MailOnline: ”Suntem prieteni pentru toate motivele pentru care există prietenie între oameni.”

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg