De ce l-a trimis Prinţul Charles pe fiul lui cel mic, Harry, într-un centru de reabilitare în 2002?

24 iulie, 2018
printul harry jpeg

Puţini sunt cei care ştiu că înainte să se căsătorească cu Meghan Markle, Prinţul Harry a fost un burlac convins şi-ncă unul care făcea probleme la Palat. Indiscreţiile constante şi acţiunile lui scandaloase umbreau reputaţia familiei regale, motiv pentru care Regina Elisabeta şi Prinţul Charles au pus piciorul în prag şi l-au obligat să-şi ia în serios rolul de prinţ al Marii Britanii.

Prinţul Harry a fost într-un centru de reabilitare

Moartea mamei sale a fost un eveniment care l-a marcat pe băieţelul de 12 ani. În anii ce-au trecut după pierderea Prinţesei Diana, Harry a încercat să-şi găsească locul în lume. Din păcate, calea aleasă nu a fost tocmai una bună. Petreceri nebune, fotografii scandaloase apărute în presă, costumarea în nazist, mită dată pentru a trece un examen, etc., toate acestea l-au făcut pe tatăl lui să ia măsuri.

Un episod, în mod special, l-a făcut pe Prinţul Charles să-şi trimită fiul într-un centru de reabilitare! În 2002, Harry a fost nevoit să petreacă o zi întreagă la Featherstone Lodge Rehabilitation Centre pentru a învăţa despre pericolele consumului de marijuana, dar şi despre dependenţa de droguri. ”Ne-a ajuns la cunoştinţă că, în câteva ocazii diferite, vara trecută, Prinţul Harry a consumat cannabis. Nu are o problemă serioasă, însă a consumat acest drog”, declara, pe atunci, un oficial înalt de la Palatul St. James.

Prinţul Harry, 2008, în Lesotho

Chipurile, Harry a ascultat poveştile cutremurătoare ale unor dependenţi de doguri şi a conştientizat pericolul la care se expunea. ”Prinţul Harry a mers, pentru o zi, la Featherstone Lodge pentru a învăţa despre posibilele consecinţe ale consumului de cannabis. Prinţul de Wales a considerat că experienţa l-ar şoca şi educa. Un număr mare de consumatori de heroină i-a declarat Prinţului de Wales că au început cu cannabisul. Această situaţie problematică a fost rezolvată în sânul familiei regale, iar acum face parte din trecut”, se mai anunţat printr-un comunicat oficial dat publicităţii în 2002 de către Palatul St. James.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg