De ce Meghan şi Kate pot purta diademe şi prinţesele Eugenie şi Beatrice nu au voie

25 august, 2018
FotoJet jpeg

În momentul în care Meghan Markle şi Kate Middleton au intrat în familia regală, amândouă şi-au accesorizat rochia de mireasă cu diademe pline de diamante, de-o frumuseţe aparte, însă această extravaganţă nu le este permisă şi prinţeselor Beatrice şi Eugenie, care sunt chiar nepoatele Reginei. Iată de ce!

image

Nu numai nunta soţiilor prinţilor William şi Harry a fost ocazia specială în care Meghan şi Kate au purtat diademe. Middleton a fost văzută şi la alte evenimente cu asemenea accesoriu de preţ. Aşadar cum de e posibil ca înseşi nepoatele Reginei Elisabeta a II-a să nu poată purta diademe în timp ce fosta actriţă hollywoodiană Meghan Markle, care n-are origini regale, s-a arătat lumii întregi cu o tiara strălucitoare pe cap chiar din prima zi de când începuse să facă parte din monarhia britanică?!

Diadema purtată de Meghan Markle la nunta ei cu Prinţul Harry

Conform tradiţiei regale, diademele sunt destinate femeilor măritate şi chiar dacă eşti prinţesă sau ducesă nu ai dreptul să porţi tiara până nu te măriţi. Mai mult, chiar şi după ce îţi pui pirostriile, nu poţi apela la asemenea accesoriu oricând ţi se năzare.

image

Să luăm exemplul lui Meghan Markle. Ei bine, ea a purtat diademă doar o singură dată, în ziua nunţii ei. S-a prezentat la altar, alături de Prinţul Harry, cu diadema Reginei Maria, după care n-a mai apelat la asemenea accesoriu până-n prezent.

image

Kate Middleton, însă, a strălucit şi ea la propriu cu diadema Cartier a Reginei Elisabeta a II-a, în 2011, când i-a jurat dragoste eternă Prinţului William. După nunta din 2011, Ducesa de Cambridge a fost zărită purtând tiara de încă cinci ori, dar numai la evenimente de cea mai mare clasă.

Prinţesele Eugenie de York şi Beatrice de York trebuie să se mulţumească deocamdată cu pălăriile extravagante

Totuşi există anumite excepţii de la regula care le interzice până şi membrelor familiei regale să poarte diademă înainte de nuntă.

Fiica Reginei Elisabeta a II-a, Prinţesa Anne, a purtat o diademă când încă era o adolescentă. E drept, că a fost o ocazie specială atunci, însă nu era vorba despre nunta ei, evident. A fost o şedinţă extraordinară a Parlamentului britanic, la care regalităţile au fost invitate.

Regina Elisabeta a II-a

Totuşi, cel mai probabil Prinţesa Eugenie va purta pentru prima dată în viaţa ei o diademă pe 12 octombrie, când se va mărita cu Jack Brooksbank. De-abia aşteptăm să vedem fotografiile de la mult aşteptatul eveniment!

Dă click pe pozele de mai jos pentru a admira diademele purtate de Kate, Meghan şi Regina Elisabeta a II-a!Recente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}