De ce multe membre ale familiei regale au ales verde la slujba de Paște 2024, alături de Regele Charles

1 aprilie, 2024

Așa cum am aflat deja, niciun mesaj public venit din partea membrilor regali nu este întâmplător. Și cum știau că o lume întreagă va fi cu ochii pe ei, au ales un mesaj subtil important!

FotoJet Sarah, Camilla, Anne jpg

Este vorba de trei membre ale familiei regale care au ales să poarte o culoare statement! 

O culoare care transmite atât de multe, un mesaj public important, fără să fie nevoie de un comunicat scris. În lipsa lui Kate Middleton și alături de un rege fragil, dar care face tot posibilul să-și asigure supușii că e bine și că luptă, femeile din jurul său au făcut scut și transmit prin acest verde un lucru important!

Am avut parte de mult optimism, pentru prima dată după multe luni de atmosferă sumbră la Casa Regală. Ori asta a fost și ideea.

Regele Charles a fost super elegant, un domn veritabil. Alături i-a stat Regina Camilla, din ce în ce mai stylish. A purtat rochie și pălărie verde, capă neagră, mănuși negre și o splendidă poșetă Chanel.

Sora Regelui, Prințesa regală Anne, un munte de energie, a optat pentru un verde mentă adorabil: a purtat un palton de această culoare, la care a accesorizat geanta, mănușile și cizmele în nuanțe de maro. A venit cu soțul său la slujba de Paște.

Sarah Ferguson, cea de-a treia membră regală diagnosticată cu cancer și aflată sub tratament a optat pentru o ținută veselă, de un verde vibrant. Ea a apărut împreună cu renegatul Prinț Andrew, întocmai ca la slujba de Crăciun. Ducesa de York a învins cancerul anul trecut, o dată. Avea cancer mamar, a trecut printr-o mastectomie și apoi printr-o operație de reconstruire mamară. Din păcate însă, diagnosticul a revenit și în 2024, când a fost găsită cu melanom. Atât Sarah, cât și regele arată foarte bine, chiar dacă sunt sub tratament împotriva cancerului.

Verdele are un mesaj important. Este culoarea renașterii, culoare vieții și a bucuriei. Nuanța primăverii! Verdele simbolizează natura, revenirea, primăvara, o nouă viață.

1 beach landscape sea nature forest grass 488508 pxhere com jpg jpeg

Familia regală britanică traversează momente grele, însă transmite prin acest mesaj subtil că lucrurile sunt sub control și că vor reveni, și mai puternici!

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg
Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg
Prințul Louis foto Profimedia jpg