De ce nici Regele Charles, nici medicii săi nu sunt deloc îngrijorați de cancerul recent descoperit

6 februarie, 2024

De obicei, diagnosticul ”cancer” vine la pachet cu o mulțime de emoții și îngrijorări. Există însă o situație când pacientul poate sta liniștit.

Regele Charles are cancer   Casa Regala (1) jpg

Iar asta se întâmplă atunci când descoperi cancerul în fază incipientă. Grav la un cancer este stadiul, de fapt. Cu cât boala avansează mai mult netratată, cu atât lucrurile se pot complica.

Nu este cazul Regelui Charles, care ajutat de această intervenție recentă, a depistat la timp problema și tratamentul poate începe de îndată.

Potrivit Daily Mail, Regele Charles nu și-a pierdut deloc optimismul. Este foarte încrezător în tratamentul pe care îl va primi de la medici și nu dorește pauză de la treburile sale, considerând că se poate ocupa de toate. Doar întâlnirile publice se vor amâna deocamdată.

Monarhul a ales să fie cât se poate de transparent cu viața sa, pentru a fi și un exemplu. Situațiile cu care se confruntă pot surveni în viața oricărui om, tocmai de aceea Regele Charles și-a dorit să se vadă exact ce face și cum gestionează totul.

La fel procedează și fosta sa cumnată, Sarah Ferguson, care a trecut în 2023 printr-un cancer mamar, iar recent a fost diagnosticată cu un cancer de piele agresiv.

Conform publicației citate, se pare că Regele nu este speriat, ci optimist, în ciuda veștii șocante că are cancer. Mai mult, familia și prietenii sunt uimiți de hotărârea lui de a continua „treburile ca de obicei”.

Se înțelege că are de-a face cu o depistare incipientă și că prognosticul este bun.

În ultima vreme, se pare că monarhul a avut multiple întâlniri cu fiul său moștenitor, pentru a sta de vorbă și a pune țara la cale, a scris The Sun, care precizează că relația lor tată-fiu este din ce în ce mai apropiată.

Este posibil să se ajungă la o împăcare și cu fiul rătăcitor, Prințul Harry, care se pare că a fost informat personal de tatăl său în legătură cu diagnosticul neașteptat și Ducele de Sussex urmează să ajungă în curând la Londra, pentru a-și vizita tatăl.

Mai multe pentru tine...

Foto: Instagram, Getty, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg