De ce nu l-a însoțit Kate pe Prințul George în prima zi de școală? Iată-i declarația!

Acum câteva ore, Prințul George a pășit sfios pe porțile școlii Thomas’s Battersea. Alături de el se afla tatăl său, Prințul William, dar nu și Ducesa de Cambridge, așa cum se aștepta. Palatul Kensington a emis un comunicat de presă în acest sens!

Prințul George, în prima zi de școală

Prințul George n-a avut, din păcate, susținerea mamei sale în prima zi de școală. George a fost însoțit doar de tatăl său, Ducele de Cambridge, din cauza faptului că mama sa, însărcinată cu al treilea copil, se simte foarte rău.

Palatul Kensington a explicat lipsa Ducesei de Cambridge din prima zi de școală a fiului său printr-un comunicat oficial: ”Din păcate, Ducesa de Cambridge este în continuare indispusă, așadar nu a fost posibil să-l însoțească pe Prințul George în prima zi de școală. Ducele de Cambridge va fi cel care îl va lăsa la școală pe Prințul George, așa cum a fost stabilit”.

Așadar, Kate se simte în continuare rău, suferind de aceeași afecțiune ca și-n cazul celorlalte două sarcini, când, din cauza vărsturilor și a grețurilor, a fost nevoită să aibă un repaus total.

August 2017. Ce mai recentă apariție a ei în public.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA