De ce nu sunt văzuți ținându-se de mână Kate și William?

După șase ani de căsătorie și doi copii, nimeni nu se îndoiește de sentimentele care sunt între Kate Middleton și Prințul William. Totuși, mulți au sesizat că-n public Ducii de Cambridge nu fac risipă de gesturi tandre.

cuplu-princiar
Nu se țin de mână în public.

În toți anii de relație, Kate și William au fost suprinși ținându-se de mână de mai puțin de zece ori. În mod evident, toți s-au gândit că e vorba de vreo etichetă regală sau vreun protocol de care cei doi trebuie să țină cont. Ei bine, nu e cazul. Nu despre asta este vorba.

Se pare că faptul că nu se țin de mână este, de fapt, o alegere de-a lor. Chipurile, Ducii de Cambridge consideră că sunt neprofesioniști dacă apar la evenimente oficiale, la care reprezintă monarhia britanică, ținându-se de mână.

Lucrul acesta a fost confirmat chiar de Emily Nash, o jurnalistă care scrie pentru revista ”Hello”. ”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt surprinși de fotografi doar atunci când sunt ”la muncă”, și-ar fi neprofesioniști dacă s-ar ține de mână. Ei trebuie să aibă mâinile libere pentru a saluta o mare de oameni, așa că-n afara faptului că ar fi o chestiune de aparență, n-ar fi nici practic.”, spune jurnalista.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA