De ce nu va purta Meghan Markle nicio tiară până la nunta cu Prinţul Harry?

16 ianuarie, 2018
kate middleton meghan rpintesa diana jpeg

Imediat cum şi-au anunţat, public, logodna, cei doi îndrăgostiţi au preluat atribuţii oficiale şi au reprezentat coroana britanică la diverse evenimente. Totuşi, conform protocolului regal, nu o vom vedea pe Meghan făcând mai mult de atât. Aceasta nu va lua parte la vizite de stat, banchete date la Palatul Buckingham, şi nu va putea purta vreo tiară până la căsătoria cu Prinţul Harry.

Meghan nu va purta o tiară înainte de căsătoria cu Prinţul Harry

Conform corespondentului regal Tracy Schaverien, Meghan, asemenea lui Kate, nu va putea purta nicio tiară din vistieria regală până nu va intra, oficial, în familia Prinţului Harry. ”Nu o vom vedea pe Meghan purtând o tiară până în ziua nunţii sale, căci eticheta regală spune că doar femeile căsătorite pot împrumuta bijuteriile Reginei. În urmă cu mulţi ani, tiara era un simbol al femeilor aristocrate şi un semn că erau căsătorite. Prima oară când Kate a purtat o tiară, s-a întâmplat la nunta ei din 2011, deşi de atunci a purtat foarte multe, şi aşa va fi şi pentru Meghan”, a declarat jurnalista.

Tiara ”Halo”, purtată de Kate Middleton în ziua nunţii

Vorbind despre alegerea unei tiare în ziua nunţii, corespondentul revistei ”Hello” a precizat că sunt mari şanse ca Meghan să nu aleagă să poarte vreo tiară din vistieria regală, ci să-şi facă una care să-i poarte numele. ”Sunt multe posibilităţi în legătură cu ce tiară ar putea purta. Nu ne-ar mira dacă ar alege una în legătură cu Prinţesa Diana. (...) Dar am un sentiment că dacă e să poarte tiară, ea ar alege o piesă creată special pentru ea, nu una împrumutată. În felul acesta, ar călca pe urmele altor tinere mirese care s-au căsătorit în sânul familiei regale, precum Sophie Rhys-Jones şi Sarah Ferguson.

Meghan ar putea purta tiara preferată a Prinţesei Diana

Amintim că Ducesa de Cambridge, în ziua nunţii cu Prinţul William, a purtat o tiară împrumutată, denumită ”Halo”, care îi aparţinea Reginei Mame, dar care i-a fost dată Reginei Elisabeta atunci când a împlinit 18 ani. Această tiară a mai fost purtată de prinţesa Margaret, sora Reginei Elisabeta, dar şi de Prinţesa Anne, fiica Reginei Elisabeta.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg