De ce Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles! „Fiul risipitor” a ajuns în Anglia

8 mai, 2024

Ieri, Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie pentru a celebra 10 ani de la fondarea Jocurilor Invictus! Se pare că acesta nu se va întâlni nici cu tatăl său, Regele Charles, dar nici cu fratele lui, Prințul William!

Printul Harry si Charles jpeg

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles, în timpul călătoriei sale în Marea Britanie, anunți publicația britanică People. Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a lămurit situația: „Ca răspuns la numeroasele întrebări și la speculațiile continue cu privire la faptul dacă ducele se va întâlni sau nu cu tatăl său în timpul vizitei în Marea Britanie în această săptămână, din păcate, acest lucru nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestății Sale.

Ducele, desigur, este înțelegător cu agenda de angajamente a tatălui său și cu diverse alte priorități și speră să îl vadă în curând.”

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și-a reluat recent îndatoririle regale publice, după ce a lucrat în spatele ușilor închise mai multe luni, după ce a anunțat că suferă de cancer și că urmează un tratament. Cu toate acestea, pe 7 mai, monarhul a ținut o audiență la Palatul Buckingham, primindu-l pe prim-ministrul din Fiji, Sitiveni Rabuka.

Totodată, Palatul Buckingham va găzdui, de asemenea, prima petrecere în grădină a sezonului pe 8 mai, deși nu se știe ce membri ai familiei regale vor participa.

Motivul pentru care Prințul Harry se află în Marea Britanie

Prințul Harry s-a întors în țara sa natală pentru a sărbători a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, care sunt dedicate personalului militar rănit și bolnav și veteranii de război. Aniversarea a fost marcată marți, pe 7 mai, printr-un eveniment restrâns la care ducele a luat parte, dar și printr-o slujbă care va avea loc astăzi la Catedrala St. Paul, unde Prințul Harry va ține un discurs, iar actorul Homeland Damian Lewis va recita poemul Invictus. 

Ducele de Sussex a vizitat ultima dată Marea Britanie în februarie, după ce a aflat că Regele Charles, tatăl său, a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry a zburat din California pentru a-și vedea tatăl la Clarence House din Londra, unde au avut o scurtă întâlnire privată.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg