De ce Harry nu va asista la încoronarea Prințului Charles și a Camillei Parker-Bowles dacă aceasta va avea la Westminster Abbey. De ce își învinovățește Prințul mama vitregă

29 aprilie, 2022
vot jpg

La începutul acestui an,  Regina Elisabeta a anunțat că este „dorința ei sinceră” ca soția Prințului Charles, Camilla Parker -Bowles, să devină Regină consoartă atunci când Charles va urca pe tron. Decizia i-a afectat pe mulți,  inclusiv  pe Harry.

Prințul a fost atât de marcat de veste  încât a decis să nu participle  la ceremonia de încoronare a tatălui său dacă aceasta va avea loc la Westminster Abbey, deoarece acolo se află sicriul regretatei sale mame, Prințesa Diana.

Tina Brown susține că Harry nu o suportă pe mama lui vitregă. „Nu vrea ca Camilla să fie regină, este foarte supărat că se întâmplă acest lucru”, spune autoarea. „Nu a făcut pace cu asta și probabil că nu o va face niciodată”.

Fostul majordom al Dianei, Paul Burrell , crede că există șanse mari ca Ducele de Sussex să pună tunurile pe Camilla în viitoarea sa carte.

„După ce s-a aflat că ea a fost implicată în căsătoria părinților săi ,apoi a intrat în pielea Dianei ca soție a lui Charles, bănuiesc că aceasta va fi în vizorul lui, așa că aș spune că Harry este gata să dezvăluie orice secet al Camillei ”, a spus el pentru Closer . „Deja a spus că îi place serialul The Crown , care a pictat-o ​​pe Camilla drept o mamă vitregă rea” .

“Inutil să spun că, dacă va face acest lucru, Charles, 73 de ani, „va fi livid”, a remarcat Burrell.

O persoană din interior susține că Harry a păstrat întotdeauna ranchiună față de Camilla pentru că a intervenit în familia sa. „Și-a băgat ghearele și nu l-a lăsat nicio clipă pe tata”, i-ar fi spus el unui prieten. „De aceea a murit mama, pentru că a fugit la Paris în loc să fie în siguranță cu familia ei”.

O altă sursă și-a amintit cum s-a comportat în preajma mamei sale vitrege.

„Nu a fost amabil cu Camilla . Aceasta este femeia care i-a luat locul regretatei sale mame, iar Harry nu a fost pregătit să o primească ca viitoare mamă vitregă. Era adesea prea politicos și, în general, rece cu Camilla".

 „Și cu cât a aflat mai multe despre aventura tatălui său cu ea, cu atât s-a îndepărtat mai mult.. Lui Harry i-au luat ani de zile să o accepte, dar, ca și William, pe măsură ce a crescut și-a dat seama că fericirea tatălui său trebuie să fie înaintea propriilor sentimente”.Recente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg