De ce Prințul Louis poartă aproape întotdeauna pantaloni scurți?

11 mai, 2023

Prințul Louis a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți membrii ai familiei regale britanice, totul datorită poznelor sale, dar și expresiilor faciale neașteptate!

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, atrage rapid toate privirile la evenimentele regale la care participă, așa s-a întâmplat și recent, la încoronarea Regelui Charles, unde a stârnit o mare bucurie în rândul fanilor. Ați văzut ce expresie a avut la balconul Palatului Buckingham?

incoronare kate louis jpeg

Totodată, pe rețelele de socializare, mulții dintre fanii familiei regale britanice nu au putut să nu remarce pantalonii scurți albaștri purtați de micul Louis la primul său angajament regal de luni. De la ținuta lui din ziua de Crăciun până la costumul purtat în duminica de Paște, Prințul Louis este fotografiat în mod regulat purtând pantaloni scurți. "Ce copii minunați! Îl ador în special pe Prințul Louis în pantaloni scurți și șosete", a scris un fan pe Twitter, în timp ce altul a adăugat: "Oh, ador pantalonii lui scurți și acele șosete mici până la genunchi".

Totuși, această tradiție cu pantaloni scurți nu e deloc nouă. Fratele său, Prințul George, tatăl său, Prințul William, și unchiul său, Prințul Harry, obișnuiau să poarte pantaloni scurți până când au fost considerați suficient de mari pentru a trece la pantaloni lungi.

Tradiția datează din secolul al XVI-lea, când băieții nou-născuți erau îmbrăcați într-o rochie pentru primul an sau doi, pentru a-i ajuta să meargă la toaletă. Pentru Hello Magazine, criticul de modă William Hanson a explicat: "Astăzi, băieții tineri trec de obicei la pantaloni în jurul vârstei de șapte ani.

"Prințul Louis este văzut mereu în pantaloni scurți pentru că părinții din clasa superioară și din clasa de mijloc superioară cred că băieții mici ar trebui să arate ca niște băieți mici, așa că încearcă să își păstreze odraslele cu un aspect cât mai drăguț și inocent cât mai mult timp posibil."

El a încheiat prin a adăuga: "Este unul dintre numeroșii indicatori de clasă tăcuți pe care îi avem în Marea Britanie. Pantalonii pe băieții tineri sunt considerați un pic suburbani". De curând, Prințul Louis a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți albaștri când a ieșit cu familia sa pentru a lua parte la Big Help Out, după încoronarea bunicului, Regele Charles.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg