De ce Prințul William nu e deranjat de rolul de tată full-time, în timp ce Kate Middleton e în spital

25 ianuarie, 2024

Prințul William se descurcă perfect în rolul de tată full-time pentru cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în timp ce Kate Middleton se află încă în spital, după operația abdominală suferită.

kate william george charlotte louis jpg

Prințul William este un tată modern, "practic", care "nu va fi speriat" de perspectiva de a avea grijă de cei trei copii ai lui, în timp ce soția sa, Kate Middleton, rămâne în spital în urma unei intervenții chirurgicale majore.

O sursă care cunoaște bine familia Wales a declarat în exclusivitate pentru publicația Hello Magazine că Prințul William este mai mult decât capabil să fie părinte full-time. El este deja bine obișnuit să-i lase pe copii - prințul George, în vârstă de zece ani, prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și prințul Louis, în vârstă de cinci ani - la școala Lambrook din Bracknell.

"Este un obișnuit la poarta școlii și la evenimente și este foarte implicat ca tată, așa că faptul că va fi responsabil de micuți cât timp Kate este plecată nu îl va deranja", a declarat sursa. "Ei fac adesea lucruri ca o adevărată familie și el este foarte încrezător că are grijă de copii.

Părinții din Lambrook sunt un grup foarte unit, iar William și Kate au devenit absolut parte din el, așa că sunt sigur că grupurile lor de clasă se vor reuni pentru a oferi tot ajutorul pe care îl pot oferi."

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty, a declarat, de asemenea, pentru Hello Magazine: "William este incredibil de înțelegător ca soț. Este destul de neobișnuit ca Prințul de Wales să anuleze angajamente pentru că soția sa nu se simte bine - cu siguranță nu s-ar fi întâmplat în trecut - dar este un bărbat modern a cărui familie este mai importantă pentru el decât orice altceva."

William și Kate locuiesc într-o proprietate cu patru dormitoare, Adelaide Cottage, pe domeniul regal Windsor. Obișnuiau să aibă o bonă care locuia la ei, Maria Teresa Turrion Borrallo, atunci când stăteau la Palatul Kensington, dar de la reducerea din 2022, Maria - care lucrează pentru familia regală de când prințul George avea opt luni - locuiește în afara casei familiei, dar rămâne o mână de ajutor constantă. William poate conta și pe părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, care locuiesc în satul Bucklebury, la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina, pentru a ajuta cu copiii.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg